Redactia.ro
Home » Monden » Oana Monea rupe tăcerea. A păstrat sau nu legătura cu Marius Moise după emisiune: «Nu există pentru mine omul ăsta!»

Oana Monea rupe tăcerea. A păstrat sau nu legătura cu Marius Moise după emisiune: «Nu există pentru mine omul ăsta!»

GALERIE FOTO (2) marius moise insula iubirii

Mai sunt doar câteva zile până la finala emisiunii „Insula Iubirii”, producția care i-a ținut și în acest sezon pe telespectatori lipiți de micile ecrane. Toți sunt curioși dacă cuplurile vor reveni în România așa cum au sosit în Thailanda, iar una dintre ispite a ținut să facă câteva clarificări. Iată ce a răspuns ispita Oana Monea atunci când a fost întrebată dacă mai păstrează legătura cu Marius Moise!

Oana Monea rupe tăcerea. A păstrat legătura cu Marius Moise după finalizarea filmărilor?

Marius Moise a sosit în Thailanda alături de iubita sa, Bianca Giurca, cu 10 ani mai mică. De-a lungul timpului, relația lor a fost una marcată de suișuri și coborâșuri, iar Marius recunoaște că nu i-a fost întotdeauna fidel partenerei de viață și că are o slăbiciune pentru femeile frumoase.

oana monea si marius moise
Oana Monea și Marius Moise au devenit apropiați în timpul emisiunii

Ajuns în Thailanda, Marius Moise s-a apropiat de ispita Oana Monea, iar legătura dintre ei a părut să evolueze cu pași repezi. Între cei doi au existat gesturi de apropiere și au ajuns chiar să se sărute, fără rețineri, în fața camerelor. Marius, deranjat de acțiunile Biancăi, aflată pe cealaltă insulă, a decis să pună capăt relației cu aceasta și a continuat să-și îndrepte atenția spre ispita Oana Monea. Ce s-a întâmplat,însă, cu idila celor doi odată ce au revenit în România? Oana Monea a răspuns, pe ocolite, întrebării care stă pe buzele tuturor.

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Oana Monea a fost întrebată de un admirator dacă a păstrat legătura cu Marius Moise după finalizarea filmărilor. Ispita a fost vizibil deranjată și a ținut să facă lumină în acest caz. „Momentan până la sfârșitul emisiunii, până când se termină emisiunea nu am voie să vorbesc absolut nimic, dar nu îmi mai puneți întrebări despre omul ăsta. Atât vreau să vă spun! Nu există pentru mine omul ăsta, dar o să vă povestesc dacă mai țin sau nu legătura cu el”, a fost răspunsul Oanei Monea.

Marius Moise nu o mai urmărește pe Instagram pe Bianca Giurca

Marius Moise nu mai urmărește pagina de Instagram a iubitei sale, deși Bianca continuă să-l aibă în listă. O altă modificare interesantă care lasă loc interpretării este faptul că Bianca Giurca și ispita Alin se urmăresc reciproc pe Instagram, lucru pe care nu-l făceau până acum câteva zile. De aici până la nașterea a tot felul de speculații nu este decât un pas, iar fanii sunt de părere că Bianca și Marius Moise nu mai formează un cuplu.

Între Marius Moise și Bianca Giurca este o diferență de vârstă de 10 ani, iar fermierul recunoaște că întotdeauna a fost atras și de alte femei chiar dacă se afla într-o relație. Și nu, nu s-a mulțumit doar cu admiratul de la distanță și nu a ezitat să fie infidel, spre nemulțumirea femeilor care i-au fost alături.

Deși Bianca este conștientă de derapajele lui Marius și de slăbiciunea sa pentru domnișoarele cu forme, declara că este dispusă să i le ierte pentru că Marius este un bărbat alături de care dorește să-și întemeieze o familie într-o bună zi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: