Redactia.ro
Home » TV » Oana Radu, probleme de sănătate din cauza unei diete! Artista ar putea ajunge la operație

Oana Radu, probleme de sănătate din cauza unei diete! Artista ar putea ajunge la operație

Artista Oana Radu are grave probleme de sănătate din cauza unei diete și a aflat că ar putea ajunge chiar și pe masa de operație. 

 

Oana Radu, probleme de sănătate din cauza unei diete! Artista ar putea ajunge la operație

Oana Rdau le-a dat o veste neașteptată fanilor săi de pe pagina de Instagram. Artista a mărturisit că are probleme cu fierea, motiv pentru care a decis să meargă la un control medical. Problemele de sănătate ale artistei ar fi apărut în urma unei diete.

„Am avut un control medical cu pietrele la fiere, momentan nu le miscăm în nicio direcție. Eu am desocperit că ar fi apărut din cauza dietei Dukan si atunci trebuie să scot fierea, chestie care nu mă încântă prea tare”, a povestit Oana Radu pe InstaStory.

Artista este ambițioasă și a reușit să slăbească peste 100 de kilograme, ajungând acum la o silueta de invidiat. Fosta concurentă de la Vocea României a recunoscut că a trecut prin momente dificile și a explicat cu ce situație dificilă s-a confruntat.

 

Oana Radu, probleme în viața de cuplu: „Am fost de multe ori pe punctul de a ne despărți”

Oana Radu și Cătălin Dobesc s-au căsătorit în urmă cu aproximativ un an. Cei doi se înțeleg bine atât în plan personal, cât și în plan profesional. Soțul artistei este antrenor și a ajutat-o foarte mult pe cântăreață să scape de kilogramele în plus. Oana Radu a mărturisit că au fost de mult ori în punctul de a se despărți din cauza viciilor sale.

„Am fost de multe ori pe punctul de a ne despărți din cauza mâncării. Cătălin a venit cu un stil de viață de civilizat, extrem de focusat, extrem de disciplinat, foarte, foarte bine pus la punct. Eu am venit cu un stil de viață totalmente delăsător, fără niciun fel de program, fără niciun fel de țintă. Mâncarea mă făcea fericită, mă făcea să mă simt bine. Mâncarea era singura fericire. În momentul în care lucrurile astea două s-au unit, eu îmi doream să fac parte din stilul lui de viață, însă trecerea era prea bruscă. Știi, dependența nu te lasă niciodată”, a mai adăugat Oana Radu.

Mai mult, în urmă cu ceva timp, Cătălin Dobrescu a decis chiar să plece de acasă, din cauza viciilor Oanei la care nu putea renunța la momentul respectiv.

”Am început să mănânc în baie, până când Cătălin a început să mă cântărească zilnic și vedea că eu mă îngraș. Îi spuneam că am reținut apă, minciuni. Până într-o zi, când am avut o discuție serioasă cu Cătălin și aproape că a vrut să plece. A considerat că din cauza viicilor mele nu mai putem fi împreună. El mi-a spus clar că își dorește de la mine să schimb asta la mine și i-am promis că schimb tot și nu făceam. Mi-a zis că o să plece și și-a făcut bagajele. Atunci a fost momentul în care mi-am dorit să slăbesc”, a mărturisit Oana Radu.