Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a ajuns la psiholog cu fiica ei, Isabela: «Este extrem de afectată emoțional»

Oana Roman a ajuns la psiholog cu fiica ei, Isabela: «Este extrem de afectată emoțional»

oana roman

Problemele par să se țină lanț în familia Oanei Roman. Starea mamei sale se deteriorează de la o zi la alta, în acest moment Mioara Roman fiind internată la spital, iar Oana este nevoită să se descurce singură cu toate pentru că cel care i-a fost partener de viață este absent total din viața sa. Recent, Oana a dezvăluit că se vede nevoită să meargă cu fiica sa, Isabela, la psiholog din cauza neimplicării complete pe care o afișează Marius Elisei.

Oana Roman lansează un nou atac la adresa lui Marius Elisei

Relația dintre Marius Elisei și Oana Roman a ajuns la final și se pare că bărbatul nu-și onorează înțelegerea pe care a avut-o cu Oana Roman. Marius ar fi trebuit să-i plătească lunar suma de 500 de lei, reprezentând pensia alimentară pentru Isabela, însă acest lucru nu s-a petrecut. Mai mult decât atât, Marius nu se implică în viața fiicei sale și se mulțumește doar să o vadă ocazional. Acest lucru o afectează nespus pe copilă, fapt pentru care Oana a decis să apeleze la un psiholog pentru ca Isa să proceseze mai ușor ce se petrece în viața sa.

„Trebuie să merg la școală să o iau pe Isa și apoi să o duc să facă prima ședință cu o doamnă psiholog cu care va putea vorbi pentru că are mare nevoie. Este extrem de afectată emoțional din cauza lipsei totale și bruște a tatălui din viața ei”, a declarat Oana Roman, pe contul personal de Instagram.

Oana Roman a declarat că Marius Elisei este un tată dezinteresat, care nu contribuie financiar și care, nici măcar nu a plătit pensia alimentara, care are oricum o sumă modică.

„Nu mă ajută absolut deloc, el nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei.

Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei, asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta”, au fost cuvintele Oanei Roman.

Povestea de dragoste dintre Oana Roman și Marius Elisei a ținut prima pagină a ziarelor, însă a ajuns la final complet. Marius s-a mutat de acasă și și-a găsit fericirea în brațele unei alte femei, iar implicarea sa în viața fiicei pe care o are cu Oana Roman este una cât se poate de mică.

Mama Oanei Roman, în stare gravă la spital

De ceva vreme, mama Oanei Roman este internată într-o clinică pentru vârstnici, unde este supravegheată non stop și are parte de cele mai bune îngrijiri. În urma unor investigații medicale, doctorii au decis ca aceasta să fie internată la spital și se pare că fosta profesoară are nevoie de rugăciunile celor dragi pentru că starea ei este una gravă. Oana Roman a dezvăluit că sănătatea Mioarei este precară, iar medicii fac tot ce pot pentru a o readuce pe linia de plutire.

„Am fost azi la mama și vă spun doar că are nevoie de rugăciuni. Multe. Are nevoie de rugăciuni de vindecare. Până la urmă lucrurile se întâmplă așa cum vrea Dumnezeu, dar în momentul ăsta e nevoie de rugăciuni pentru ea. Știu că vor mereu faceți asta pentru mine, mereu când vorbesc cu voi, vă rugați pentru mine. Știți că sunt singură în această luptă de a o ține să trăiască cât mai bine, știu că vă am și pe voi alături și vă mulțumesc”, a scris Oana Roman, pe pagina personală de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: