Redactia.ro
Home » Știri » Oana Roman a ajuns profesoară la școala în care învață fiica sa. Ce materie predă

Oana Roman a ajuns profesoară la școala în care învață fiica sa. Ce materie predă

GALERIE FOTO (2) oana roman

Oana Roman are o nouă ocupație. Fiica fostului premier Petre Roman urmează să înceapă cursurile. Concret, ea va preda lecții de bune maniere la o școală privată din București. Iată detaliile!

Oana Roman s-a reprofilat. A ajuns profesoară la școala în care învață fiica sa

Oana Roman a lucrat ani întregi în comunicare și relații publice, iar informațiile pe care le deține sunt impresionante. Vedeta a reușit să acumuleze multă experiență și are un protofoliu bogat. Se pare, însă, că a decis să se reprofileze. Așadar, Oana Roman predă lecții de bune maniere la școala în care învață și fiica sa, Isabela. Fiica fostului premier al României îi învață pe elevi cum să se comporte în societate, precum și în contextul unor interacțiuni sociale care au loc în anumite cadre.

Săptămâna trecută, elevii au avut prima lecție cu Oana Roman. Au învățat cum să se prezinte corect și cum să facă o primă impresie bună. Copii par foarte încântați de orele petrecute alături de vedetă, iar conducerea unității de învățământ a scris un mesaj pe pagina de Instagram a insituției în care a menționat cursurile predate de către fiica fostului premier.

oana roman
Oana Roman predă cursuri de bune maniere la o școală privată

„Săptămâna trecută am început prima lecție a atelierului de bune maniere alături de Oana Roman. Am învățat cum să ne prezentăm, cum să ne exprimăm și să interacționăm cu ceilalți într-un mod impecabil”, a scris conducerea școlii, pe pagina de Instagram.

Oana Roman trece prin momente delicate

Oana Roman trece prin momente dificile în ultima perioadă. Ea a dezvăluit că mama sa, Mioara Roman a fost supusă unei intervenții medicale și a solicitat fanilor să transmită cele mai bune gânduri și rugăciuni către aceasta întrucât starea ei de sănătate este una precară.

În plus, Oana Roman trebuie să se descurce singură și cu creșterea și îngrijirea Isabelei întrucât Marius Elisei, tatăl copilei, nu este deloc implicat. Mai mult decât atât, bărbatul nu ar plăti nici măcar suma de 500 de lei lunar, reprezentând pensia alimentară a Isabelei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: