Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a recunoscut că a avut aventuri de o noapte. ”Ca toată lumea”

Oana Roman a recunoscut că a avut aventuri de o noapte. ”Ca toată lumea”

Oana Roman își surprinde fanii constant, în ultima perioadă. Vedeta vorbește mai deschis ca niciodată. Soția lui Marius Elisei a recunoscut că de-a lungul vieții a avut parte și de aventuri de o noapte, nu numai relații serioase și de durată. 

 

Oana Roman, despre aventurile de o noapte din viața ei

Oana Roman are una dintre cele mai stabile relații cu Marius Elisei, alături de care are și o fetiță. Celor doi pare să le meargă mai bine ca niciodată. Oana Roman și Marius Elisei s-au mutat în casă nouă și au pus pe picioare o afacere de familie.

Cu toate acestea, vedeta i-a luat prin surprindere pe fani atunci când le-a mărturisit fanilor detalii din intimitate. Oana Roman a început să fie din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare, a început să comunice foarte mult cu fanii ei pentru a le câștiga simpatia și a răspuns chiar și celor mai incomode întrebări legate de viața intimă.

Un internaut și-a dori să știe dacă Oana Roman a avut numai relații serioase sau dacă a avut și momente de o noapte. Multă lume nu se aștepta la acest răspuns. ”E cineva care nu a avut măcar o dată o aventură de o noapte? Cred că cu toții am avut, nu cred că există cineva care nu a avut sau foarte puțini. Da, normal că am avut și eu, ca toată lumea”, a răspuns Oana Roman pe pagina personală de Instagram.

 

Oana Roman, asaltată de comentarii negative

Oana Zăvoranu a pornit un conflict de proporții împotriva influencerilor din România. Zăvo nu a uitat nici de Oana Roman. În urma conflictului, Oana Roman a decis să le ceară ajutorul fanilor pentru a găsi un avocat.

”Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legașă există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine.”, a scris Oana, în urmă cu puțin timp.

Oana Roman trece prin momente dificile, deoarece mama sa, Mioara Roman, nu are o stare de sănătate tocmai bună. Soția lui Marius Elisei a postat un mesaj pe pagina sa de socializare în care transmite că este dezamăgită de atitudinea pe care o au oamenii la adresa ei și de comentariile negative ale oamenilor.

De ieri mă chinui și mă zbat în sufletul meu pt a găși cea mai bună variantă să o îngrijesc pe mama care are din ce în ce mai multe probleme de sănătate. N-am spus și nu m-am plâns nimănui. În tot acest timp sunt hărțuită, asaltată și terorizată de o adunătură de oameni care mi trimit mesaje și comentarii absolut oribile legate de nu știu ce aberație de glumă despre mine. Omul se dovedește a fi cea mai urâtă ființă.Capabilă de cele mai înfiorătoare lucruri, de cele mai inadmisibile crime, de cea mai multă ură și de cele mai mari păcate! , a scris Oana Roman pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: