Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a trecut prin momente terifiante. Fiica sa a inhalat o substanță periculoasă

Oana Roman a trecut prin momente terifiante. Fiica sa a inhalat o substanță periculoasă

Oana Roman si fiica ei

Oana Roman a avut parte de un eveniment neplăcut în care a fost implicată fiica ei, în vârstă de șase ani. Isabela, ca orice copil este o persoană curioasă care vrea să le încerce pe toate. Aceasta a inhalat heliu, fapt ce a făcut-o să leșine.

Oana Roman a trecut prin momente terifiante. Fiica sa a inhalat o substanță periculoasă

Oana Roman, în vârstă de 44 de ani este o mamă foarte responsabilă și grijulie. Isabela, fetița sa în vârstă de șase ani beneficiează de toată atenția mamei sale, doar că mai există momente scurte în care Oana își mai ochii de la ea pentru câteva secunde. Însă, acest interval de timp, poate fi periculos pentru unii copii, curioși.

Isabela se juca cu un balon în momentul în care a amețit și s-a prăbușit la pământ. Fiica fostului premier al României, a povestit întreg eveniemntușl pe rețelele de socializare, încercând să-i avertizeze și pe alți părinți care își lasă copiii nesupravegheați pentru câteva secunde.

Potrivit acesteia, Isabela a înghițit heliu după ce s-a jucat cu un balon. Se pare că această joacă inofensivă, a făcut-o pe copilă să leșine.

„Iza a desfăcut un balon și a înghițit heliu și a amețit atât de tare încât pur și simplu s-a prăbusit la pământ. Abia am reușit sa o prind ca să nu dea cu capul de ceva. Așa că nu lăsați copiii să înghită heliu, pentru că le crează o amețeală foarte puternică. O neatenție de 30 de secunde poate costa scump.”, a spus Oana Roman.

Oana Roman și Marius Elisei au o fetiță împreună

Oana Roman și Marius Elisei au avut multe probleme de cuplu, dar au reușit să le rezolve cu timpul, iar acum se bucură împreună de fetița lor.

Cei doi se bucură de prezența Isabelei, pe care se străduiesc să o crească cum știu eu mai bine. „Isabela este foarte legată de Marius, este tatăl ei, care a avut grijă de ea de când s-a născut. Eu am fost foarte bolnavă în prima perioadă a vieţii ei, iar el a avut grijă de ea. Și s-a legat ceva foarte special între ei. Este un tată extraordinar de bun şi un bărbat cu foarte multe calităţi, dar sunt momente în care apar diverse discuţii, pe care eu încerc să le rezolv cumva. Uneori reuşesc, alteori nu. Dar nu s-a ajuns la o despărţire definitivă şi irevocabilă”, a spus Oana Roman

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: