Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman face senzație la plajă. Cum arată vedeta în costum de baie

Oana Roman face senzație la plajă. Cum arată vedeta în costum de baie

GALERIE FOTO (4) Oana Roman a slăbit

Oana Roman a fost surprinsă de paparazzi pe litoralul românesc. Vedeta se află în vacanță doar cu fiica ei. Ceea ce a atras atenția celor din jur este silueta Oanei. Ea a reușit să slăbească, iar rețeta pe care o urmează este la îndemâna oricui.

Cu ce dietă a ajuns Oana Roman la un corp de invidiat

Oana Roman s-a luptat mult timp cu kilogramele în plus, dar și cu prejudecățile celor din jur. Ea reușit ce mulți credeau că este imposibil, a slăbit 12 kilograme în cinci luni. La 44 de ani, Oana arată mai bine ca niciodată. Fiica lui Petre Roman, recunoaște că mănâncă orice dar în cantități mult mai mic.

“Urmez o dietă pe care nu mi-a dat-o cineva, mi-am creat-o singură. Concret, mănânc de toate, dar mult mai puţin. Deci nu am eliminat nimic, dar mănânc pâine şi paste cât mai puţin, în cantităţi foarte mici. Nu mănânc mai mult de 2 mese pe zi, nu există un număr de calorii pe care îl calculez zilnic, ci atât cât consider eu ca să nu depăşesc nişte limite. Dacă mi-e poftă de ceva dulce, mănânc doar 2 linguriţe dintr-o prăjitură, nu una întreagă, sau 2 pătrăţele de ciocolată. Evit totuşi zahărul, folosesc când şi când zahărul brun, dar nu şi îndulcitorii artificiali, pentru că nu îmi fac bine. Altfel, nu beau niciodată sucuri acidulate, beau doar apă, de preferat minerală”, a declarat Oana Roman.

Cum se simte Oana Roman în noul corp

Mezina lui Petre Roman se simte mai bine ca niciodată. Pozele de pe instagramul ei arată că vedeta are încredere în ea și nu se sfiește să le arate fanilor noile forme. Ea a postat o un colaj în care se poate observa diferența majoră, între cum arăta anul trecut și cum arată acum. Alături de fotografie, ea a postat și o descriere sugestivă.

„Nu sunt perfectă, dar nici nu îmi doresc asta. Am 44 de ani și sunt sănătoasă, sunt împăcată cu mine și nu trăiesc după regulile și dorințele nimănui. Fac doar cum simt și dacă prin ceea ce fac reușesc să fiu un exemplu altora, e bine. Dacă nu, eu tot pe drumul meu merg”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman a șocat pe toată lumea, după ce a reușit să slăbească are o nouă problem. Vedeta trebuie să își schimbe întreaga garderobă. După ce și-a schimbat dieta, Oana a trecut de la mărimea XXL la mărimea M. După măsurători, ea a slăbit 14 cm la șolduri, 12 cm în talie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: