Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, apariție de senzație! Cât de mult a slăbit vedeta

Oana Roman, apariție de senzație! Cât de mult a slăbit vedeta

GALERIE FOTO (2) Oana Roman a slabit

Oana Roman a șocat pe toată lumea când a apărut la un eveniment purtând o rochie neagră scurtă. Faptul că a slăbit, se vede la prima vedere, iar cei prezenți în cadrul evenimentului au rămas uimiți.

Totodată, urmăritorii fiicei fostului premier al României au rămas muți după ce aceasta a postat o fotografie pe rețelele de socializare.

Oana Roman, apariție de senzație! Cât de mult a slăbit vedeta

Oana Roman și-a uimit fanii după ce a postat o fotografie de la un eveniment. Vedeta era îmbrăcată într-o rochie neagră scurtă, care îi scoate silueta în evidență. Urmăritorii acesteia au rămas surprinși de cât de mult a slăbit aceasta.

Fiica fostului premier al României, Petre Roman pare că este foarte mândră de corpul său, după ce a reușit să scape de kilogramele în plus. La scurt timp după ce Oana a postat fotografia, fanii au postat comentarii de încurajare.

Ai mai slăbit, arăți super😊” ** ”🤩🤩🤩 jos pălăria !!! Ești superba !!!” ** ”Arăți minunat , Oana!”, au fost doar câteva dintre ele.

Oana Roman a slabit

Cum a reușit Oana Roman să slăbească?

Oana Roman s-a luptat cu kilogramele în plus foarte mult timp și ambiția de a slăbi se pare că și-a spus cuvântul.

Mulți dintre internauți au sugerat că ar fi vorba despre o operație de micșorare de stomac, dar Oana le-a explicat secretul siluetei sale.

Da. Se poate . Nu mă laud, dar vreau să arăt că se poate și ca pot fi eventual un exemplu pentru cine încă nu și-a luat inima în dinți ca să încerce. Nu am început acest proces de slăbire pentru alții, pentru cei care m-au călcat în picioare, jignit și umilit ani de zile. Ci pentru mine. Pentru a îmi demonstra mie că pot să o fac și pe asta. Și satisfacția e pe măsură, a spus Oana.

Vedeta a precizat că a început un program de slăbire din luna noiembrie a anului trecut, care se pare că a funcționat.

După cum am tot spus, din noiembrie am început un program de slăbire. Care a dat roade. Fără operație la stomac, fără diete drastice. Doar proceduri de remodelare corporala și mâncare puțină, dar din toate”, a declarat  Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: