Redactia.ro
Home » Știri » Oana Roman și Marius Elisei mai sunt împreună? Declarația inedită a vedetei despre relația cu tatăl copilului ei

Oana Roman și Marius Elisei mai sunt împreună? Declarația inedită a vedetei despre relația cu tatăl copilului ei

GALERIE FOTO (3) Oana Roman și soțul ei

Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, au avut una dintre cele mai mediatizate despărțiri din lumea mondenă, iar Oana Roman a declarat că despărțirea dintre ei nu este „definitivă și irevocabilă”. Aceasta nu a confirmat, nici infirmat divorțul.

Oana Roman și Marius Elisei, împreună sau separați?

Oana Roman a vorbit pentru prima dată despre divorț, după ce ea și soțul ei au declarat că se vor separa. Ea nici nu a infirmat, nici nu a confirmat vestea divorțului, dar a ținut să atragă atenția că în fiecare relație există părți bune și rele, iar și ea și soțul ei le-au experimentat.

Vedeta a povestit că singura diferență între cuplul lor și altele este că ei au vorbit despre despre problemele pe care le au în fața presei, iar nu demult au anunțat că se separă.

„Da, a fost o perioadă cu suişuri şi coborâşuri, nu cred că sunt singura care trece prin astfel de momente, însă cred că sunt printre puţinii care îşi asumă chestiile astea. Eu mi-am asumat faptul că am avut probleme. Ele apar, dispar, e cu bine şi cu rău cum e la toată lumea, numai că alţii nu vorbesc despre asta, ascund. Isabela este foarte legată de Marius, este tatăl ei”, a spus Oana Roman, într-un interviu pentru OK Magazine.

Oana Roman, cuvinte de laudă despre Marius Elisei

Oana Roman nu a spus clar dacă s-a despărțit sau nu de tatăl fetiței ei, dar a dat de înțeles că lucrează la problemele pe care le au, pentru a-și salva relația.

Mai mult, Oana Roman a spus despre soțul ei că este tatăl perfect și a enumerat calitățile sale de bun părinte.

Este un tată extraordinar de bun şi un bărbat cu foarte multe calităţi, dar sunt momente în care apar diverse discuţii, pe care eu încerc să le rezolv cumva. Uneori reuşesc, alteori nu, dar nu s-a ajuns la o despărţire definitivă şi irevocabilă. (…)Din punctul meu de vedere este tatăl perfect. A crescut acest copil foarte frumos. Este un om cald şi bun, care se enervează foarte greu. Este un bucătar senzaţional, este foarte organizat, el ştie unde e totul în casă. Are un umor special. Dar ca oricine are şi defecte, nu tolerează anumite lucruri, sunt nişte lipsuri pe care le are din copilărie. Nu am multe să îi reproşez”, a mai spus Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: