Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman se pare că nu mai scapă de probleme. Vedeta a primit o veste șocantă

Oana Roman se pare că nu mai scapă de probleme. Vedeta a primit o veste șocantă

GALERIE FOTO (5) Oana Roman, veste socanta

Fiica fostului prim-ministrul, Petre Roman se pare că nu scapă de probleme nici în perioada pandemiei de coronavirus. Oana Roman a mers zilele trecute la Poșta Română pentru a-i ridica pensia mamei ei, iar angajații i-au spus că au rămas fără bani.

Veste șocantă pentru Oana Roman

Pandemia de coronavirus i-a anulat Oanei Roman toate proiectele în care era implicată, motiv pentru care a fost nevoită să încerce alte modalități pentru a-și suplimenta veniturile.

Deși are economii, Oana recunoaște că de multe ori folosește și banii din pensia mamei ei, Mioara Roman.

Dar problemele se pare că nu-i dau pace nici în această perioadă, vedetei. În urmă cu câteva zile Oana a mers la poștă pentru a-i ridica pensia mamei, iar funcționarii i-au spus că au rămas fără bani. Astfel, vedeta a fost nevoită să se întoarcă acasă fără banii mamei sale cu gândul că va reveni în altă zi la poștă.

Astăzi m-am dus la Poștă și ce credeți. Nu au fost bani. Prima oara când mi se întâmplă chestia asta. Mi-au explicat doamnele foarte frumos ca au trimis toți banii pe care i-au avut și ca n-au trimis toți banii pt pensii și ca n-au încasari și n-au bani și că trebuie să-i primească mâine sau luni. Uite așa a rămas mama fără pensie.”, a spus Oana Roman.

Oana Român a fost la un pas de divorț

La sfârșitul anului 2019, Oana Roman anunța pe rețelele de socializare că ea și Marius Elisei, soțul ei, au decis să pună capăt relației.

Însă, după câteva săptămâni de separare, cei doi au decis să-și mai acorde o șansă, iar cei doi s-au reîmpăcat.

Într-un interviu acordat celor de la ANtena Stars, cei doi a vorbit despre situația lor și s-au sărutat în direct, socând pe toată lumea.

Oana ROmâna și Marius Elise au împreună o fetiță, Isabela, în vârstă de șase ani, de care ambii părinți sunt extrem de mândri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: