Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman aruncă bomba! Face nunta din nou cu Marius Elisei? Explicația fiicei lui Petre Roman: „A înțeles greșit”

Oana Roman aruncă bomba! Face nunta din nou cu Marius Elisei? Explicația fiicei lui Petre Roman: „A înțeles greșit”

Va îmbrăca sau nu Oana Roman rochia de mireasă pentru a ajunge la altar, din nou, cu Marius Elisei, fostul soț de care tocmai a divorțat, dar cu care s-a împăcat la scurt? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor ei. Însă, cum o știu extrem de directă și sinceră, iată că fiica lui Petre Roman vine cu lămuriri în acest sens, fără să țină prea mult în suspans lumea.

Oana Roman a dat ultimele detalii despre relația cu Marius Elisei și despre posibilitatea de a face din nou nuntă cu fostul soț.

Oana Roman aruncă bomba! Face nunta din nou cu Marius Elisei?

Relația dintre fiica lui Petre Roman și tatăl copilului ei este în aceste momente una bună, amândoi luând decizia, la doar cinci luni de la divorțul cu ceva scântei să se împace. Astfel, Oana Roman și Marius Elisei, alături de fiica lor, formeze o familie, din nou!

Oana Roman a ținut să precizeze că încă nu există în plan o nouă nuntă cu Marius Elisei.

”Nu va exista nicio nuntă! Lumea a înțeles greșit, noi  nu ne căsătorim pe 24 septembrie, de ziua lui Marius Elisei. Noi vom merge la Biserică, ne vom reînnoi jurămintele și atât”, a declarat Oana Roman, pentru Fanatik.

Există, totuși, un moment emoționant care se apropie pentru cei doi, un moment prin care nu trec pentru prima oară.

”Acum patru ani, tot de ziua lui Marius, am mers la Biserică, ne-a citit preotul câteva rugăciuni, cinci minute, iar apoi am mers la petrecere. Așa vom face și în acest an, nu e vorba, repet, de nicio căsătorie. Noi suntem căsătoriți la Biserică, nu facem acum nici logodnă ci doar ne reînnoim jurămintele”, a mai declarat Oana Roman.

Oana Roman pregătește mare petrecere

Cu toate că nu este vorba de încă o nuntă cu Marius Elisei, Oana Roman pregătește o petrecere mare, însă a explicat că este vorba de petrecerea de ziua de naștere a lui Marius Elisei, cu ocazia împlinirii a 35 de ani.

”După ce ne vom reînnoi jurămintele la Biserică, vom merge la petrecere, e ziua lui de naștere. Vom serba ambele evenimente, normal, dar nu va fi o petrecere de nuntă, nu îmbrac nicio rochie de mireasă. Ne vor fi alături prietenii apropiați, familia, va fi totul relaxat”, a mai spus Oana Roman.

Oana Roman, primele declarații după marea împăcare cu Marius Elisei

Oana Roman a recunoscut că, acum, relația cu Marius Elisei este mai bună ca niciodată.

”Am depășit toate problemele. Să fim sinceri, orice cuplu are o relație cu suișuri și coborâșuri. Dar, într-o relație, totul se negociază și dacă se ajunge la un compromis totul este în perfectă ordine”, ne-a spus Oana Roman.

Oana Roman a menționat și că, la în momentul împăcării cu Marius Elisei, nu s-a pus problema unor condiții între cei doi parteneri.

”Nu, nu am pus condiții pentru a ne împăca. Amândoi știm ce am greșit, știm ce trebuie să facem ca să ne înțelegem. Important a fost să ajungem la un numitor comun”, ne-a mai spus Oana Roman.

Oana Roman și Marius Elisei, împăcați, dar divorțați

Deși s-au împăcat, iată că Oana Roman și Marius Elisei sunt, în acest moment, din punct de vedere legal, divorțați, după decizia separării luată în urmă cu cinci luni.

Însă, spre surprinderea tuturor, cei doi foști soți au hotărât să își mai acorde o șansă ca și cuplu, cei doi au decis să își mai dea o șansă, inițial de dragul fetiței lor, apoi susținând că au trecut peste problemele care le-a adus despărțirea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: