Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, detalii despre starea de sănătate a mamei sale. „Din păcate, boala nu dă înapoi”

Oana Roman, detalii despre starea de sănătate a mamei sale. „Din păcate, boala nu dă înapoi”

GALERIE FOTO (3) Oana Roman, detalii despre starea de sănătate a mamei sale (1)

Oana Roman, detalii despre starea de sănătate a mamei sale. Mioara Roman a fost internată într-un centru de recuperare în urmă cu o lună, din cauza problemelor de sănătate. Recent, vedeta a mers la centru pentru a-și duce mama acasă, spunând într-un story pe Instagram care este starea de sănătate a acesteia.

Oana Roman, detalii despre starea de sănătate a mamei sale. „Din păcate, boala nu dă înapoi”

Oana Roman, detalii despre starea de sănătate a mamei sale. La vârsta de 81 de ani, Mioara Roman se confruntă cu multe probleme de sănătate, fiind diagnosticată cu o afecțiune destul de gravă și periculoasă. Oana Roman a internat-o pe mama sa la un centru de recuperare, iar acum a revenit acasă la fiica sa.

În urmă cu puțin timp, Oana a postat câteva filmulețe pe InstaStory, în timp ce se afla la centrul unde a fost internată Mioara Roman. Vedeta le-a spus fanilor săi că o va lua pe fosta soție a lui Petre Roman acasă, dar că boala ei nu poate fi tratată sub nicio formă și există posibilitatea ca aceasta să stagneze sau să degenereze. „Am ajuns să o iau pe mama de la centru. A mai făcut o lună de tratament. Cei de aici mi-au explicat că boala de care suferă, fiind o boală degenerativă, din păcate nu dă înapoi și trebuie să avem mare grijă ca ea să nu evolueze. Pentru asta, în mod constant, trebuie să vină să facă proceduri aici. Așa că, periodic, va mai veni câte două-trei săptămâni să facă aceste proceduri și tratamente care o ajută”, a spus Oana. De asemenea, vedeta le-a mulțumit medicilor care se ocupă de cazul mamei sale și speră ca starea ei de sănătate să se îmbunătățească.

Oana Roman a dus-o pe Mioara Roman acasă

Oana Roman, despre împăcarea cu Marius Elisei

După șase luni de la divorț, Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat, hotărând să-și mai dea o șansă relației. Chiar dacă vedeta mărturisea în urmă cu câteva luni că nu va mai exista cale de întoarce, cei doi nu au putut să stea prea mult departe unul de celălalt. Mulți s-au întrebat care a fost motivul împăcării lor. Sătulă de toate aceste întrebări, Oana a lămurit situația pe contul ei de Instagram. „Foarte multă lume, inclusiv prieteni și familie, ne întreabă cum și de ce ne-am împăcat. De ce? Pentru că am luat această decizie doar noi împreună fără să simțim nevoia să o discutăm cu nimeni, nici măcar cu familia sau prietenii apropiați’.„Toți au aflat și au văzut din postările noastre. Este poate un gest egoist din partea noastră, dar am dorit să facem acest pas doar noi cu noi. Am refuzat, ca și atunci când ne-am despărțit, orice invitație la vreo emisiune în care să vorbim despre asta și nu am făcut niciun fel de discuție publică pe această temă’, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana si Marius s-au impacat

În continuare, Oana Roman a declarat că s-a împăcat cu fostul soț pentru binele fiicei lor, Izabela. „Am luat o decizie gândită și asumată și am făcut ce am simțit amândoi pentru binele și împlinirea noastră ca familie. Mulțumim celor care ne-au trimis mesaje și gânduri frumoase’, a mai adăugat Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: