Redactia.ro
Home » Monden » Mama Oanei Roman a împlinit 81 de ani. Mioara Roman este schimbată total la această vârstă

Mama Oanei Roman a împlinit 81 de ani. Mioara Roman este schimbată total la această vârstă

Mioara Roman

Mioara Roman a împlinit, luni, 81 de ani. În pofida bătrâneții care i-a afectat sănătatea, Mioara Roman și-a păstrat din eleganța și rafinamentul cu care s-a afișat de-a lungul timpului. Este internată de aproape o lună într-un centru, iar fiica sa, Oana Roman a anunțat pe rețelele de socializare că va merge acolo să-și sărbătorească mama.

Mama Oanei Roman a împlinit 81 de ani. Mioara Roman este schimbată total la această vârstă

Oana Roman a mers, luni, la centrul unde mama sa se află internată de aproape o lună, pentru a o sărbători, deoarece Mioara Roman a împlinit 81 de ani. Totodată, Oana Roman a publicat și câteva fotografii cu mama sa, care cu ocazia zilei sale naștere a fost foarte cochetă. Într-una dintre imagini se poate vedea că Mioara Roman a primit flori și tort de ziua sa de naștere, informează Spynews.

Cum arată Mioara Roman după săptămâni întregi petrecute în centrul de bătrâni. Imaginea asta spune tot - IMPACT

Oana Roman, accidentată la picior în vacanța în Egipt

Zilele acestea, Oana Roman a fost împreună cu fiica sa, în vacanță în Egipt. Deși s-a bucurat de zilele petrecute alături de Izabela, Oana Roman a avut parte și de un incident. În apă, a călcat într-o piatră ascuțită și a avut nevoie de intervenție chirurgicală.

Noi detalii despre accidentul suferit de Oana Roman în vacanță! ”Am cinci copci”

”Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuțită și mi-am făcut o mare gaură în călcâi, atât de mare încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă. Ca să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o anestezie locală. Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut .Am fost la farmacie, mi-am luat niște pastile și sper să-mi treacă și totul va fi bine. Piciorul e bine, iau pastile și antibiotice pentru durere. A fost o zi agitată și dureroasă, dar sunt ok. M-am tăiat în ceva în apă și au trebuit să mă coasă și am cinci copci. Iau pastile și nu mă mai doare atât de rău. Norocul meu este că s-a întâmplat în ultima zi și am putut să mă bucur de vacanță fără să am alte probleme până astăzi. A fost foarte important că am avut asigurare medicală, că a acoperit toate costurile”, spunea Oana Roman pe pagina sa de socializare.

Noi detalii despre accidentul suferit de Oana Roman în vacanță! ”Am cinci copci”

În luna februarie, Oana Roman a divorțat de Marius Elisei după un mariaj de șapte ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: