Redactia.ro
Home » Monden » Noi detalii despre accidentul suferit de Oana Roman în vacanță! ”Am cinci copci”

Noi detalii despre accidentul suferit de Oana Roman în vacanță! ”Am cinci copci”

GALERIE FOTO (2) Noi detalii despre accidentul suferit de Oana Roman în vacanță! ”Am cinci copci”

Oana Roman a avut un sfărșit de vacanță complit! În ultima zi petrecută în Egipt, vedeta a avut parte de un accident de unde s-a ales cu cinci copci. 

Noi detalii despre accidentul suferit de Oana Roman în vacanță

În ultima zi de vacanță din Egipt, Oana Roman a trecut prin momente delicate. Vedeta a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-a accidentat în timp ce a călcat pe ceva ascuțit în apă. Acum, fiica lui Petre Roman a oferit noi detalii fanilor despre starea sa de sănătate.

Oana Roman a suferit un accident dureros chiar în ultima zi din vacanța petrecută în Egipt. Vedeta Antenei Stars a călcat pe ceva ascuțit în apă și s-a ales cu o rană serioasă, fiind nevoită să ajungă de urgență pe mâinile medicilor. După ce le-a povestit fanilor despre incidentul suferit, ulterior, îndrăgita vedeta a revenit cu detalii despre starea sa de sănătate.

Fosta soție a lui Marius Elisei a declarat că acum se simte mult mai bine, pentru că medicii i-au recomandat antibiotice și pastile pentru durere. De asemenea, vedeta a povestit că a fost cusută și i-au fost puse nu mai puțin de cinci copci. În plus, femeie puternică, așa cum ne-a obișnuit, Oana Roman a încercat să vadă partea plină a paharului, precizând că deși accidentul suferit a fost unul extrem de dureros, ea este bucuroasă că totul s-a întâmplat în ultima zi, iar în acest fel nu și-a dat vacanța peste cap.

”Am fost la farmacie, mi-am luat niște pastile și sper să-mi treacă și totul va fi bine. Piciorul e bine, iau pastile și antibiotice pentru durere. A fost o zi agitată și dureroasă, dar sunt ok. M-am tăiat în ceva în apă și au trebuit să mă coasă și am cinci copci. Iau pastile și nu mă mai doare atât de rău. Norocul meu este că s-a întâmplat în ultima zi și am putut să mă bucur de vacanță fără să am alte probleme până astăzi. A fost foarte important că am avut asigurare medicală, că a acoperit toate costurile”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Noi detalii despre accidentul suferit de Oana Roman în vacanță! ”Am cinci copci”

Când se întoarce Oana Roman din Egipt?

După o săptămână petrecută la mare și la soare în frumosul Egipt, Oana Roman se întoarce acasă astăzi. Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere acolo, alături de fiica sa și de prietena ei bună, Vica Blochina, iar totul a fost cum nu s-a putut mai frumos. Chiar Oana Roman a povestit pe rețelele de socializare că s-a simțit extraordinar și că a avut parte de momente liniștitoare.

”Per total a fost foarte frumos și ne-am simțit foarte bine, ce am pățit eu astăzi nu are legătură decât cu faptul că am călcat peste ce nu trebuia, erau arici de mare, corali sau o piatră. A fost o vacanță frumoasă și vreme superbă”, a spus Oana Roman.

Ei bine, și dacă Oana Roman regretă că sejurul de o săptămână a trecut atât de repede, nu același lucru îl putem spune și de Vica Blochina, care a decis să se întoarcă mai repede acasă. Deși trebuia să stea 14 zile în Egipt, blondina a decis să revină mai repede la București, pentru că, spune ea, s-a plictisit în vacanță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: