Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Oana Roman în costum de baie. Fanii vedetei au rămas șocați!

Cum arată Oana Roman în costum de baie. Fanii vedetei au rămas șocați!

GALERIE FOTO (5) Cum arată Oana Roman în costum de baie.

Cum arată Oana Roman în costum de baie. Vedeta a plecat în vacanță de neuitat în Egipt alături de fiica sa, Izabela. Pentru că este foarte activă pe rețelele de socializare, Oana a postat câteva fotografii de la plajă, îmbrăcată în costum de baie. Internauții au fost surprinși de silueta vedetei, care a slăbit mai bine de 20 de kilograme.

Cum arată Oana Roman în costum de baie. Fanii vedetei au rămas șocați!

Cum arată Oana Roman în costum de baie. Proaspăt divorțată, Oana Roman și-a făcut timp pentru a pleca în vacanță alături de fiica sa, Izabela. Oana s-a chinuit mult pentru a slăbi și este în continuă transformare. Recent, vedeta s-a pozat în costum de baie, după ce a slăbit mai bine de 20 kilograme. Fosta soție a lui Marius Elisei a împlinit 45 de ani și a decis să-și petreacă ziua de naștere într-un loc inedit.

Oana a îmbrăcat un costul de baie negru, purtând pe deasupra un chimono transparent. De asemenea, pe cap a avut un turban, fiind în trend cu stilul oriental din Egipt. La scurt timp, comentariile internauțiilor au început să apară, lăudând-o pe vedetă pentru formele sale de invidiat. „Sunt invidioasa!:))❤️”, „Faina ești!„, sunt cateva dintre comentariile internauților.

Aceasta a plecat în vacanță cu Vica Blochina, cu care se certase în urmă cu ceva timp. Se pare că cele două au îngropat securea războiului și au plecat împreună cu copiii lor în vacanță. ‘Azi a fost un vis. O zi perfecta. Si încă nu s-a terminat. Sunt recunoscătoare pentru tot. Si pentru ca imi este imposibil sa răspund fiecăruia, vă mulțumesc aici pentru toate mesajele și urările. Ma simt binecuvântată. 45 e probabil vârsta ideala. Ma simt perfect‘, a spus Oana. Se poate observa cu ochiul liber că Oana se simte mândră în costum de baie, fiind încântată că a reușit să slăbească atât de mult.

Marius Elisei a refuzat să plece în vacanță cu Oana Roman

Deși s-au despărțit, Oana Roman și Marius Elisei au o fiică împreună și au căzut de acord să păstreze o relație amiabilă de dragul acesteia. Ei bine, după ce a divorțat, Marius profită de burlăcie, mai ales după ce a refuzat să meargă în vacanță în Egipt alături de Oana Roman și Izabela.

Cu toate că vedeta tv și-a dorit ca tatăl fetiței sale să le însoțească în Egipt, acesta i-a refuzat oferta. Oana a fost surprinsă de răspunsul acestuia, mai ales că era cea mai mare dorință a Izabelei. „Isabela și-a dorit mult să vină și Marius, ea și-a exprimat dorința. Dorința nu e a mea. El a spus că nu poate și nu vrea să vină. Nu este o dorință de-ale mele să fi venit, că nu am fi stat în aceeași cameră. Ea își dorește să petreacă timp cu noi doi. Ea de la 2 ani a stat în permanență cu noi doi de atâția ani și este obișnuită să stea cu noi doi’, mărturisea Oana Roman. În timp ce fosta soție se simte bine în Egipt, Marius își vede de ale lui fără probleme, acesta fotografiindu-se la o terasă din Capitală chiar în ziua în care Oana a împlinit 45 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: