Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman nu se uită la bani! Cât a costat vacanța de lux din Egipt

Oana Roman nu se uită la bani! Cât a costat vacanța de lux din Egipt

GALERIE FOTO (2)

Oana Roman este o împătimită a vacanțelor prin țări străine și nu se uită la bani când vine vorba de destinații cât mai exclusiviste. Aflată în Egipt alături de prietena ei Vica Blochina și copiii lor, fosta soție a lui Marius Elisei le-a mărturisit fanilor, la cerere, cât a costat-o escapade de ziua ei.

După muncă și răsplată! Așa pare că merg lucrurile pentru Oana Roman, care nu se uită la bani când vine vorba de vacanțe.

Alături de fiica sa și Vica Blochian și fiul ei, fiica lui Petre Roman a fugit să petreacă aniversarea sa într-un cadru superb. După un zbor de aproape trei ore, au aterizat direct pe plajele superbe din Egipt.

Oana Roman, cât a costat vacanța de lux din Egipt

Așadar, după ce cei care fac parte din comunitatea sa au aruncat un ochi peste imaginile publicate de vedeta de la Antena Stars, au și apărut întrebările despre prețuri, mâncare, plajă și alte facilități despre care și-au dorit să știe totul, astfel încât să își programeze și ei o vacanță.

Astfel, Oana Roman a recunoscut că a scos din buzunar zeci de mii de euro pentru vacanța de lux din Egipt. Însă, tot ea spune că ceea ce trăiește acum în Egipt merită toții banii, căci luxul este la el acasă. Relaxarea de care se bucură vine la fix după perioada grea prin care a trecut, atât legate de divorțul de Marius Elisei, cât și cu probleme legate de problemele de sănătate ale mamei ei.

”Depinde și de agenția prin care mergeți și de oferta pe care o au ei. Toate camerele au vedere la mare, hotelul este mare și luxos, plaja este la cinci minute distanță și se poate face baie în mare. Mâncare este foarte ok, variată, iar noi urmează să mergem și în Safari și cu barca”, a spus Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Oana Roman a ținut să își informeze urmăritorii care și-ar dori la rândul lor o vacanță în Egipt că au nevoie și de un test COVID-19 negativ, făcut cu 72 de ore înainte de a ajuns pe aeroport.

Oana Roman, din ce în ce mai îndrăzneață cu ținutele

Acum că a topit kilogramele în plus, Oana Roman îndrăznește să poarte ținute de care se ferea odinioară. Recent, ea a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare într-o rochie alb, destul de scurtă. La vederea ei, fanii s-au arătat foarte încântați, încurajând-o și felicitând-o pentru noua ei siluetă.

O ținută îndrăzneață
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: