Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman își aniversează astăzi ziua de naștere! Cu cine va petrece vedeta, după divorțul de Marius Elisei

Oana Roman își aniversează astăzi ziua de naștere! Cu cine va petrece vedeta, după divorțul de Marius Elisei

Oana Roman

Oana Roman își sărbătorește astăzi ziua de naștere, fiind prima dată când soțul ei n u va fi alături de ea. Vedeta a dezvăluit cu cine va petrece acest eveniment după divorț.

Oana Roman își aniversează astăzi ziua de naștere

Oana Roman este în culmea fericirii, mai ales că astăzi împlinește frumoasa vârstă de 45 de ani! Fiica lui Petre Roman a anunțat pe pagina ei de Instagram cu cine își va petrece această zi importantă, acum de când nu mai este căsătorită cu Mariu Elisei.

Oana Roman a avut un an destul de complicat. Vedeta a trăti clipe grele după ce a încheia căsnicia de șapte ani pe care a avut împreună cu Marius Elisei, tatăl fiicei ei. Însă, cu toate acestea, Oana Roman nu și-a pierdut zâmbetul și buna dispoziție și astăzi, de ziua ei, le-a divulgat fanilor ce cine își va petrece aniversarea.

Oana Roman este așadar sărbătorita zilei în rândul vedetelor din lumea mondenă din România. Fosta soție a lui Marius Elisei își petrece ziua de naștere într-o locație de vis, în spectaculosul Egipt, dar nu singură, ci cu niște persoane foarte apropiate.

Așadar, Oana Roman a ales să-și petreacă prima zi de naștere după divorțul de Marius Elisei departe de România. Vedeta se află alături de buna ei prietenă, Vica Blochina, cele două împăcându-se de curând, dar și cu copiii lor, Edan și Isabela într-o vacanță impresionantă.

Oana Roman a ținut să transmită și un mesaj, descriind care este starea ei de spirit la 45 de ani. Conform spuselor ei, vedeta simte liniște în suflet, iubire și multă încredere, lucru ce cu siguranță i-a bucurat pe admiratori.

”Azi 45. Cu liniște în suflet, iubire și multă încredere. Vă mulțumesc tuturor pentru urări și gânduri bune. Îmi faceți ziua perfectă!”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Ce mesaje a primit Oana Roman de ziua ei

Oana Roman a fost asaltată toată ziua cu mesaje din partea internauților de pe rețelele sociale. Aceștia i-au transmis fiicei Mioarei Roman cele mai frumoase gânduri, iar alții au complimentat-o, spunându-i că arată de parcă ar avea, de fapt, 38 de ani.

”La mulți ani! Arăți cam de 38! / La mulți aniiii împachetați cu tot ce e bun! / Sănătate multă și împliniri !! La mulți ani !!! Acolo frumusețea este la ea acasă!!! / La multi ani sănătoși, plini de iubire… / La multi, multi ani plini de iubire si fericire! / La mulți ani, cu tot binele din lume !”, sunt unele dintre mesajele primite de Oana Roman de la internauți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: