Redactia.ro
Home » Monden » Poza zilei. Oana Roman surprinde din nou: brunetă și cu părul creț

Poza zilei. Oana Roman surprinde din nou: brunetă și cu părul creț

GALERIE FOTO (3) Oana Roman

Dacă în urmă cu câteva zile s-a pozat foarte sexy, fanii crezând că este goală de la brâu în jos, de data aceasta, Oana Roman surprinde din nou. Vedeta s-a fotografiat cu părul negru și creț, dar și cu o ținută care-i scoate în evidență forma frumoasă a corpului, după ce a slăbit.

Poza zilei. Oana Roman surprinde din nou: brunetă și cu părul creț

Oana Roman este de nerecunoscut de când a slăbit. Vedeta se pozează în felurite moduri, la care nu ne-am fi așteptat până acum. De această dată a atras atenția cu o perucă, dar și cu o salopetă care-i scoate talia în evidență și o pereche de colanți negri.

”Simțeam nevoia de par mai lung și mi am luat o peruca pentru ședința foto!Si am luat și produse noi pentru @mioboutiquebyoanaroman. Pantaloni largi și sacou colorat tip smoking. Imi place mult acest look și pana la urma doar asta contează.Sacoul și pantalonii sunt disonibili pe www.mioboutique.roSacoul 159 lei, pantalonii 229 lei.Weekend minunat. 🤗”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Cum au reacționat fanii vedetei

Oana Roman a primit multe cometarii de apreciere din parte fanilor.

Superba 🤗😍😘❤/Wow… Ce bine arati😮👍😘/Super 😮👏❤️❤️/Chiar îți stă super waaau 👏👏 Fain look/Ești super și ținuta la fel 👏👏👏”, au fost o parte dintre reacțiile urmăritorilor Oanei Roman.

Oana Roman, poză sexy pe Instagram

Zilele trecute, Oana Roman s-a pozat cu picioarele desfăcute pe un scaun și a atras puțin antipatia oamenilor, deoarece a dat senzația că este goală de la brâu în jos.

”Starea mea pe final de zi e asta. E ok sa nu ma placi, e opțiunea și dreptul tău. Sunt insa mult mai mulți care sunt aici de drag și ei chiar contează pentru mine! 😉
Cizme si sacou”, a scris vedeta în dreptul imaginii postate.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Comentariile negative nu au ezitat să apară, în urma postării Oanei Roman: ”Hai că te-ai prostit/Nu te transforma în pițipoancă, sunt destule/În ținuta asta de avangardă, să zicem, arătați chiar foarte bine . Dar fără supărare va întreb. Chiar erați goală pușcă de la brâu în jos?Nu vă stă în fire”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: