Redactia.ro
Home » Monden » Poza zilei. A vrut să fie sexy, dar Oana Roman a ajuns să fie ținta criticilor: „Goală pușcă de la brâu în jos?”

Poza zilei. A vrut să fie sexy, dar Oana Roman a ajuns să fie ținta criticilor: „Goală pușcă de la brâu în jos?”

GALERIE FOTO (3) Cum s-a pozat Oana Roman

Oana Roman este mândră de silueta ei de când a slăbit. Astfel, în ultima vreme poartă ținute care să scoată în evidență acest lucru și se pozează sexy. O ultimă fotografie de acest tip, însă, i-a adus și critici, pe lângă aprecieri. ”Chiar erați goală pușcă de la brâu în jos? Nu vă stă în fire!”,  i-a scris unul dintre urmăritori.

Poza zilei. A vrut să fie sexy, dar Oana Roman a ajuns să fie ținta criticilor: „Goală pușcă de la brâu în jos?”

Oana Roman surprinde în ultima vreme cu silueta ei, de când a slăbit. Poartă ținute în care nu am văzut-o niciodată până acum și se pozează…provocator. Într-o ultimă fotografie de pe Instagram, fosta soție a lui Marius Elisei apare îmbrăcată sexy, într-un sacou și o pereche de cizme până la genunchi. De altfel, stă așezată cu picioarele desfăcute pe un scaun și …așa cum îi comentează chiar unul dintre urmăritori, pare că este ”goală pușcă de la brâu în jos”.

”Starea mea pe final de zi e asta. E ok sa nu ma placi, e opțiunea și dreptul tău. Sunt insa mult mai mulți care sunt aici de drag și ei chiar contează pentru mine! 😉
Cizme si sacou”, a scris vedeta în dreptul imaginii postate.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Astfel, în urma acestei postări, comentariile negative nu au ezitat să apară. Iată o parte dintre ele: ”Hai că te-ai prostit/Nu te transforma în pițipoancă, sunt destule/În ținuta asta de avangardă, să zicem, arătați chiar foarte bine . Dar fără supărare va întreb. Chiar erați goală pușcă de la brâu în jos?Nu vă stă în fire”.

Pe lângă acestea, au fost și comentarii pozitive precum: ”Eu stiu ca e important sa te simți bine în…hainele tale!👏👏👏/Te ador! ❤️/Baga o nuanta de par mai spre blond..si schimba nuanta rujului…si rezulta o bomba sexi.Felicitari 🔥😍/Am trait sa o vad si pe asta!! Go girl!!/Felicitari,esti puternica,frumoasa,deșteaptă,succes în continuare👏Răutatea si frustrările unora sunt de inteles,nu vor putea fi ca tine never!/Very sexyy 😍🏝🏝”.

Marius Elisei și-a găsit o altă parteneră

Oana Roman simte că Marius Elisei și-a găsit o altă parteneră de viață, de când au divorțat. Bănuielile i-au fost confirmate de fiica lor Isabela, care și-a dat tatăl de gol. De altfel, Oana Romana a observat atitudinea distantă a acestuia, în ultima vreme. Refuză să se mai vadă cu ea pentru a petrece timp cu Isabela, în calitate de părinți.

”A refuzat-o pe Iza, că doar nu îl chemam eu, că eu nu mai am nici o treabă. Iza și-a dorit foarte mult ca el să vină în vacanță. I-am zis „Uite, acum, cand am hotărât să plecăm, că e ziua mea, Iza și-a dorit foarte mult să vii și tu. Fă chestia asta pentru ea.” A zis că nu vine. Nu mi-a dat nici o explicație. Și astă-seară a zis tot nu. Eu cred că el are pe cineva. Iza a zis că are mai multe, dar ea e copil, glumește. Și în final a zis că are. I-am zis că trebuie să existe momente în care să mai fim și noi doi cu ea. Să mai mergem la un restaurant, la o masă. Vine, stă cu ea, nimic de reproșat. Dar să fim noi amândoi și Iza nu vrea. În ultima vreme nu prea mai vrea să ne vedem. Acum mama e plecată, că înainte îl deranja mama. Dar tot nu vrea să vină. Probabil că îi e frică să nu își strice această relație”, a povestit Oana Roman, la Xtra Night Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: