Redactia.ro
Home » Monden » Marius Elisei și-a găsit o nouă parteneră. Ce spune Oana Roman

Marius Elisei și-a găsit o nouă parteneră. Ce spune Oana Roman

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat? Vedeta a făcut noi dezvăluiri

Marius Elisei și-a regăsit fericirea în brațele altei femei după divorțul de Oana Roman. Aceasta din urmă spune că-l vede foarte schimbat în ultima vreme și că refuză să petreacă mai mult timp alături de fiica lor, Isabela. De altfel, Oana Roman a aflat chiar de la cea mică faptul că Marius Elisei simte, din nou, fiorii dragostei.

Marius Elisei și-a găsit o nouă parteneră. Ce spune Oana Roman

Nici bine nu a divorțat de Oana Roman că Marius Elisei s-a și refugiat în brațele altei femei. Nu se știe cine este, deoarece bărbatul nu s-a afișat, momentan, cu ea în fața camerelor. Oana Roman simte că Marius Elisei este, din nou, îndrăgostit, deoarece este foarte distant, în ultima vreme. Bănuielile i-au fost confirmate de fiica lor, Isabela. Cea mică i-a spus Oanei Roman că Marius Elisei are o altă parteneră, informează Spynews.

Oana Roman a precizat că și-a dat seama de faptul că Marius Elisei are pe altcineva, în momentul în care i-a cerut să meargă în Egipt în vacanță cu fiica lor. Asta pentru că Isabela își dorește să petreacă timp, în continuare cu părinții ei.

”A refuzat-o pe Iza, că doar nu îl chemam eu, că eu nu mai am nici o treabă. Iza și-a dorit foarte mult ca el să vină în vacanță. I-am zis „Uite, acum, cand am hotărât să plecăm, că e ziua mea, Iza și-a dorit foarte mult să vii și tu. Fă chestia asta pentru ea.” A zis că nu vine. Nu mi-a dat nici o explicație. Și astă-seară a zis tot nu. Eu cred că el are pe cineva. Iza a zis că are mai multe, dar ea e copil, glumește. Și în final a zis că are”, a povestit Oana Roman, la Xtra Night Show.

Oana Roman: ”În ultima vreme nu prea mai vrea să ne vedem”

Oana Roman a mai mărturisit că, în ultima vreme, fostul soț refuză întâlnirile cu ea de teamă să nu aibă probleme în noua relație.

„I-am zis că trebuie să existe momente în care să mai fim și noi doi cu ea. Să mai mergem la un restaurant, la o masă. Vine, stă cu ea, nimic de reproșat. Dar să fim noi amândoi și Iza nu vrea. În ultima vreme nu prea mai vrea să ne vedem. Acum mama e plecată, că înainte îl deranja mama. Dar tot nu vrea să vină. Probabil că îi e frică să nu își strice această relație”, a mai adăugat vedeta, la Antena Stars.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în urmă cu aproape două luni, după un mariaj de șapte ani. Divorțul l-au încheiat la Notar, după ce s-au despărțit în luna Decembrie. Ambii au custodie comună asupra Isabelei. Atunci când aceasta a împlinit șapte ani, Marius Elisei a luat și el parte la serbarea zilei de naștere a fiicei, alături de Oana.

“Nu a existat nici un partaj, doar despre custodia copilului s-a discutat, care e comună. Isabela e liberă să-și aleagă când stă cu mine sau cu el. Nu s-a pus problema câți bani dau eu sau cât dă el. Nu vreau să intru în astfel de amănunte”, a mai detaliat Oana Roman.

Tablou complet de familie după divorț! Oana Roman și Marius Elisei, împreună la ziua fiicei lor, Isabela | Galerie foto, Galerie foto, Stiri, Vedete si Evenimente | Viva.ro