Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună, după divorț. Ce decizie au luat

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună, după divorț. Ce decizie au luat

Oana Roman si Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei nu i-au spus fiicei lor, Isabela, că au divorțat, de curând. Pentru a nu se da de gol, dar și pentru a o face fericită în continuare pe cea mică, foștii soți au decis să participe împreună la ziua de naștere a fetiței, care va împlini duminică șapte ani. Având în vedere că este pandemie, Isabela va fi sărbătorită cu respectarea regulilor anti-Covid.

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună, după divorț. Ce decizie au luat

Oana Roman și Marius Elisei sunt în continuare părinți responsabili, chiar dacă au divorțat în urmă cu câteva zile. Foștii soți nu vor să-i arate acest lucru și Isabelei, fiicei lor, căreia nu i-au spus, încă, despre despărțire. Pentru a o face fericită, Oana Roman și Marius Elisei au decis să fie împreună la ziua de naștere a celei mici, care va împlini duminică vârsta de șapte ani, informează playtech.ro.

Image result for oana roman si marius elisei impreuna

Isabela va fi sărbătorită, sâmbătă, iar pentru că suntem în plină pandemie, totul se va desfășura cu respectarea normelor anti-Covid.

”Duminică, Isabela împlinește șapte ani și vom fi împreună la ziua ei. O vom serba sâmbătă. Vom fi împreună cu foarte puțini prieteni, e pandemie, trebuie să respectăm restricțiile”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Pentru aceeași sursă, Oana Roman a spus că l-a convins cu greu pe Marius Elisei, după ce au semnat actele de divorț, să iasă public și să confirme acest lucru.

”Practic acum a fost doar o semnătură, o formalitate care trebuia făcută. Eu nu am vrut să dau detalii despre divorț, să vina lumea să stea cu microfoanele pe la uși. Eu am hotărât să facem filmulețul. Eu mi-am dorit să fim un exemplu. La început a fost cu ceartă, scandal, a fost nasol. Am avut multe discuții ca să ajungem în punctul acesta. Dar am demostrat că se poate. Eu am dat o lecție de comunicare, să arăți că poți să divorțezi și fără scandal, fără certuri cu paparazzi după tine, făcând circ“, a mai declarat Oana Roman pentru Antena Stars.

Image result for oana roman si marius elisei impreuna

Oana Roman și Marius Elisei, custodie comună asupra Isabelei

Oana Roman și Marius Elisei au custodie comună asupra fetiței lor, Isabela.

“Nu a existat nici un partaj, doar despre custodia copilului s-a discutat, care e comună. Isabela e liberă să-și aleagă când stă cu mine sau cu el. Nu s-a pus problema câți bani dau eu sau cât dă el. Nu vreau să intru în astfel de amănunte”, a mai detaliat Oana Roman.

Oana Roman recunoaște că îi este greu acum să treacă peste divorț și că își dorește în jurul său persoane mai puternice decât ea.

“Toată lumea îmi spune: lasă, că ești puternică! Mi-aș dori să fie acum în jurul meu oameni mai puternici ca mine. Mama, paradoxal, este într-un silenzio stampa total. Se comportă ca și când divorțul nu ar exista. Am întrebat-o: mă, dar tu înțelegi ce se întâmplă? Nu a zis nimic. Tata e mega introvertit, lui îi e foarte greu să gestioneze situații de genul ăsta. Așa e el. Eu am dezvoltat un acut sentiment al abandonului după ce am pățit cu tata când eram mică. Am fost la psiholog, dar nu mi-a trecut”, a mai precizat Oana Roman, pentru același post TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: