Redactia.ro
Home » Monden » Cum vrea Oana Roman să fie noul bărbat din viața sa. Ce trebuie să facă pentru a o cuceri

Cum vrea Oana Roman să fie noul bărbat din viața sa. Ce trebuie să facă pentru a o cuceri

GALERIE FOTO (5)

Cum vrea Oana Roman să fie noul bărbat din viața sa. În luna decembrie a anului trecut, vedeta tv anunța că divorțează de Marius Elisei, tatăl fetiței sale. Deși au încercat să-și mai dea o șansă, cei doi au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate. Acum, la aproape trei luni de când a devenit o femeie liberă, Oana Roman a vorbit despre noul bărbat din viața sa. Ce trebuie să facă acesta pentru a o cuceri?

Cum vrea Oana Roman să fie noul bărbat din viața sa. Ce trebuie să facă pentru a o cuceri

Cum vrea Oana Roman să fie noul bărbat din viața sa. În ultimele luni a reușit să atragă privirile tuturor, după ce a slăbit foarte mult. Însă, se spune că atunci când o femeie se desparte de partenerul său, începe o viață nouă. Astfel, primul pas este de a se transforma fizic, pentru a arăta mult mai bine. Așa s-a întâmplat și cu Oana Roman care a divorțat în urmă cu câteva luni de Marius Elisei, tatăl fetiței sale. În prezent, Oana se ocupă de creșterea Izabelei, în timp ce fostul soț deja este implicat într-o altă relație, după spusele vedetei tv. Cu toate astea, fanii acesteia se întreabă dacă Oana este pregătită să-și refacă viața alături de un nou bărbat.

Oana Roman impreuna cu Marius Elisei si fiica lor

Invitată într-o emisiune tv, fiica lui Petre Roman a vorbit despre o posibilă relație cu un nou bărbat. Oana Roman a spus că nu s-a gândit să-și refacă viața, dar nu spune nu unei relații noi. De asemenea, aceasta așteaptă ca viața să o surprindă. Prioritatea Oanei este Iza, de care are cea mai mare grijă. Oana Roman a mărturisit că este supărată pe fostul partener pentru că refuză să petreacă timp alături de fiica lor. ”Nu mă gândesc la asta. Se poate întâmpla azi mâine sau peste un an. Sunt lucruri pe care nu le poți plănui. Sunt foarte multe așteptări și atunci dacă va mai fi să fie va trebui să aleg cu foarte mare grijă. Primează ca Iza să fie ok, să înțeleagă că am un copil care este o prioritate pentru mine. Cel mai important la vârsta pe care o am este să simt că pot găsi un bărbat lângă care să mă simt în siguranță, să știu că mă pot baza pe el, că mă poate spriijini în tot ce am de trăit și de făcut. Nu a apărut nimeni în viața mea”, a spus Oana Roman

Ce trebuie să facă un bărbat pentru a o cuceri pe Oana Roman

Oana Roman este o femeie liberă în prezent, dar cu toate astea, vedeta tv a dat de îneles că în viitor ar fi dispusă să se implice într-o nouă relație. Dar, fiica Mioarei Roman a subliniat că va fi extrem de precaută în acest sens. Potrivit acesteia, bărbatul care vrea să o cucerească trebuie să aibă intenții serioase și să fie o persoană pe care se poate baza. Referitor la partea financiară, Oana a spus că nu ține cont de acest aspect. ‘‘Nu m-aș mai arunca cu capul înainte și aș cumpăni foarte mult înainte. Într-un astfel de caz, mai ales că vin după un divorț și după o viață complicată, am nevoie de stabilitate deci trebuie să aleg cu mare grijă. Nu sunt genul care să cunoască pe cineva pe Facebook. Eu nu pot așa. Ca să am o relație mega serioasă, trebuie să fie cineva cu care să am niște lucruri concrete în comun și nu o discuție pe internet.(…)Mie îmi trebuie o persoană care să fie de bază, să mă pot baza. Nu știu dacă m-aș mai căsători. Nu mă gândesc la asta”, a spus Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: