Redactia.ro
Home » Monden » Petre Roman le-a făcut o vizită fiicei sale și nepoatei! Cum a reacționat Oana Roman

Petre Roman le-a făcut o vizită fiicei sale și nepoatei! Cum a reacționat Oana Roman

GALERIE FOTO (3) Petre Roman le-a făcut o vizită fiicei sale și nepoatei! Cum a reacționat Oana Roman

Oana Roman a fost tristă că nu poate să-și vadă tatăl mai des, însă se pare că a avut parte de o surpriză! Cum a decurs întâlnirea dintre cei doi?

Petre Roman le-a făcut o vizită fiicei sale și nepoatei

Oana Roman a trecut prin momente dureroase în ultima perioadă, care au solicitat-o foarte mult din punct de vedere emoțional. Vedeta și-a dorit să petreacă câteva clipe cu tatăl ei, pentru a se mai încărca cu energie pozitivă și se pare că asta a primit.

Recent, Petre Roman și-a vizitat fiica și nepoata, au făcut poze împreună și s-au bucurat de momente în familie. Fostul politician, după despărțirea de Mioara Roman, și-a făcut o altă familie, a devenit chiar și tatăl unui băiețel.

Din acest motiv, nu a mai menținut relațiile așa de strânse cu fosta familie, iar Oana Roman declara că acest lucru a afectat-o. Voia să aibă parte în continuare de iubirea părintelui, voia ca bunicul să petreacă timp cu nepoata.

Petre Roman le-a făcut o vizită fiicei sale și nepoatei! Cum a reacționat Oana Roman

Dorința i-a fost ascultată, căci cei doi au petrecut o zi pe cinste împreună, iar Iza a fost tare încântată de timpul petrecut cu bunicul ei. Vedeta nu a ratat ocazia de a face câteva poze pe care imediat le-a urcat pe rețelele de socializare. A vrut să le spună urmăritorilor ei că e împlinită, dar și că tatăl ei, fostul politician, arată foarte bine la 74 de ani.

”Azi ne-am întâlnit cu tata. Arată fabulos. Isa a fost tare încântată”, a scris Oana Roman.

Petre Roman le-a făcut o vizită fiicei sale și nepoatei! Cum a reacționat Oana Roman

Oana Roman a avut o copilărie grea

Oana Roman a vorbit despre cea mai mare durere pe care a trăit-o în copilărie, atunci când tatăl său s-a înstrăinat de ea. Când era foarte mică, Petre Roman i-a fost aproape, dar apoi acesta s-a dedicat vieții profesionale.

”Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez, pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment. Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai schimbat niciodată nimic.

El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decât la politică. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând la propriu. Le-am spus că dacă nu fac ceva o să mă piardă. Singura modalitate prin care eu am reușit să mă vindec a fost să merg să-mi iau un câine. Am zis că dacă nu sunteți voi, să am și eu un suflet lângă mine”, a povestit Oana Roman în podcastul lui Mihai Morar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: