Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, dezamăgită de cei apropiați? ”Iubirea nu este îndeajuns”

Oana Roman, dezamăgită de cei apropiați? ”Iubirea nu este îndeajuns”

GALERIE FOTO (3)

Oana Roman s-a declarat dezamăgită de cei apropiați. Soția lui Marius Elisei a postat un mesaj pe rețelele de socializare care a pus multă lume pe gânduri, iar ceva pare să nu fie în regulă.

 

Oana Roman, dezamăgită de cei apropiați?

Oana Roman este din ce în ce mai prezentă pe rețelele de socializare și își încântă fanii cu cele mai frumoase postări. Vedeta le împărtășește fanilor cele mai frumoase momente din viața ei.

Soția lui Marius Elisei este de câteva săptămâni într-un război continuu cu Oana Zăvoranu. Ultimul mesaj al Oanei Roman i-a pus pe toți pe gânduri, fiind extrem de controversat.

Oana a ținut să împărtășească cu fanii ei o lecție de viață care este și o replică cu subînțeles  pentru cei apropiați care, aparent, au dezamăgit-o. Vedeta a lăsat să se înțeleagă că oricât ar încerca să facă lucrurile bine, nimic nu ar fi îndeajuns.

”Din păcate, în viață, uneori, iubirea nu este îndeajuns. Uneori nici iubirea, nici prietenia, nici loialitatea, nici dăruirea, nici sinceritatea. Nici separat, nici toate la un loc nu sunt îndeajuns câteodată. Nu-i așa?” , a scris Oana Roman pe pagina de Instagram și a pus pe toată lumea pe gânduri.

Vedeta nu a dat niciun detaliu, lăsând pe toată lumea cu sufletul la gură.

Oana Roman a vorbit despre relația cu Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei nu s-au mai afișat împreună pe rețelele de socializare. Acest lucru a ridicat semne de întrebare în rândul fanilor, așa că Oana a decis să pună punct speculațiilor și să spună adevărul.

„Ne-am certat de foarte multe ori, ne-am despărțit de foarte multe ori și la fel de multe ori ne-am împăcat. Așa e viața noastră, ca un carusel’,  a spus soția lui Marius Elisei.

Oana Roman a explicat de ce ea și soțul ei nu s-au mai afișat pe rețelele de socializare, pentru a pune punct speculațiilor.

„El nu este mare fan rețele sociale și nu apare pentru că nu-i place, pur și simplu’a transmis fiica lui Petre Roman.

Oana Roman și Marius Elisei au avut o relație complicată, cu suișuri și coborâșuri. De multe ori s-a speculat că cei doi ar fi pe punctul de a divorța. Chiar și Oana a recunoscut la un moment dat că relația dintre ei nu mai funcționează, însă ar încerca să păstreze o relație de dragul fetiței pe care o au împreună.

Cei doi au apelat chiar la terapie de cuplu.

„Eu și cu Marius continuăm să fim o familie pentru că și el și-a dorit lucrul ăsta. Ne-am dorit amândoi… Nu este o rușine să mergi la terapie de cuplu’a mărturisit Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: