Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman iubește din nou?! Vedeta a dat uitării căsnicia alături de Marius Elisei

Oana Roman iubește din nou?! Vedeta a dat uitării căsnicia alături de Marius Elisei

GALERIE FOTO (2)

Oana Roman a pus capăt speculațiilor și a dezvăluit adevărul despre starea sa sentimentală, la câteva luni de la despărțirea definitivă de Marius Elisei. Vedeta, care a evitat subiectul vieții amoroase în ultima perioadă, a clarificat că se află în prezent într-o perioadă de singurătate voluntară și nu are planuri de a intra într-o nouă relație prea curând.

După o perioadă dificilă marcată de problemele de sănătate ale mamei sale, Mioara Roman, și statul alături de aceasta în spital, Oana Roman a decis să își acorde un timp de relaxare și să comunice deschis cu fanii săi. Într-un mesaj postat pe Instagram, vedeta a afirmat că se bucură de liniște și pace și că nu se gândește să înceapă o nouă relație în perioada imediat următoare.

Oana Roman a mărturisit ce planuri are cu viața ei

„Nu și nici nu mă gândesc să fiu prea curând într-o relație. Mă bucur de liniște și pace și de Isa. Niciodată nu m-am aruncat într-o nouă relație după o despărțire. Nu-mi doresc sub nicio formă să grăbesc lucrurile și cred că o relație reală se caută, apare și se clădește în timp, nu peste noapte,” a scris Oana Roman.

În timp ce Oana își savurează perioada de liniște, fostul soț, Marius Elisei, pare să trăiască o poveste de dragoste frumoasă alături de o frumoasă brunetă. Cu toate că au existat conflicte cu fosta soție, Marius Elisei reușește să se bucure de timpul petrecut cu noua sa iubită. Desi scandalurile cu Oana Roman nu au încetat, el găsește fericirea în relația sa actuală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: