Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, motivul pentru care Vicenzo nu îi oferă divorțul Antoniei

Oana Roman, motivul pentru care Vicenzo nu îi oferă divorțul Antoniei

Oana Roman, motivul pentru care Vicenzo nu îi oferă divorțul Antoniei

Oana Roman a dezvăluit motivul pentru care Vicenzo Castellano nu îi oferă divorțul Antoniei. Deși ar putea părea doar o teorie a frumoasei prezentatoare, totul are sens. Ba chiar mai mult, Oana Roman a cunoscut-o pe Antonia când s-a căsătorit cu Vicenzo. Pe Alex Velea îl cunoaște de pe vremea când cânta alături de Connect-R. Vedeta a discutat despre acest aspect chiar în emisiunea pe care o prezintă pe pagina de facebook a Revistei Viva.

Citește și: Andreea Bălan le-a pus interdicții celor două fete ale sale! Ce nu au voie să facă cele două fete până la vârsta de 20 de ani

Oana Roman, motivul pentru care Vicenzo nu îi oferă divorțul Antoniei

”Pe Antonia o știu de când s-a căsătorit cu Vincenzo Castellano, iar pe Alex l-am cunoscut când cânta cu Connect-R. Antonia s-a măritat cu Vincenzo când era foarte tânără și a făcut un copil, apoi lucrurile s-au stricat. Ea nici până în ziua de azi nu a reușit să finalizeze acest divorț. Antonia nu are cum să ceară custodia fetiței sale pentru că este încă măritată cu Vincenzo Castellano. Când divorțul se va termina Antonia poate cere custodia fetiței și poate chiar câștiga procesul.

Lucrul cel mai ciudat care s-a întâmplat a fost că băieții lui Alex Velea s-au numit Castellano. Alex Velea a câștigat recent procesul. Săracul Alex a fost nevoit să se lupte în instanță pentru ca un judecător să recunoască faptul că sunt băieții ei. Această situație există doar pentru că Vincenzo Castellano nu vrea să-i acorde divorțul Antoniei și nu înțelege că femeia asta și-a făcut o altă viață lângă alt bărbat și trebuie să-i dea voie să-și trăiască viața. Sper că omul acesta să înțeleagă și să o lase să-și trăiască viața”, a fost reacția Oanei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: