Redactia.ro
Home » TV » Oana Roman nu a mai răbdat și a cedat nervos: “Încetați cu obsesiile și ideile preconcepute”

Oana Roman nu a mai răbdat și a cedat nervos: “Încetați cu obsesiile și ideile preconcepute”

GALERIE FOTO (9) Oana Roman, flatată de aprecierea unui bărbat celebru din România

Oana Roman trece prin momente exteem de dificile. Fiica lui Petre Roman a cedat nervos astăzi și a transmis un mesaj video în care a făcut dezvăluiri uluitoare cu privire la perioada prin care trece. Fosta soție a lui Marius Elisei este nemulțumită de felul în care este trataă de unii oameni de pe rețelele de socializare și le-a transmis un mesaj tranșant. 

 

Oana Roman nu a mai răbdat și a cedat nervos

Oana Roman nu a mai suportat modul în care este trataă de unii oameni pe social media și le-a spus pe un ton tranșant ce pot face cei care nu își mai doresc să o urmărească.Vedeta îmn vârstă de 44 de ani i-a avertizat pe internauți să nu se supere în momentul în care primesc replici din partea ei ori de câte ori aceștia exagerează în legătură cu un anumit subiect sau atunci când îi vorbesc așa cum nu îi place.

“Nu știu cum să vă mai explic și cum să vă mai spun… Frate, nu vă supărați dacă vă răspund atunci când voi vă permiteți să-mi dați mie sfaturi despre cum trebuie să îmi trăiesc viața, de exemplu! Trebuie să înțelegeți odată pentru totdeauna că rețelele sociale nu sunt făcute sau conturile persoanelor publice nu sunt făcute pentru ca unii dintre voi să dea lecții de viață, să dea sfaturi, să impună lucruri! Nu! Contul ăla este casa mea! Este foarte ok dacă intri să te uiți, dar este dreptul meu să îți răspund în momentul în care ceva nu e ok”, a spus vedeta pe Instagram Stories.

În timpul declarațiilor, Oana Roman a mărturisit care au fost replicile care au scos-o din minți. Mai mult, vedeta a făcut apel șla cei din comunitatea sa de pe Instagram să nu se mai lase influențați atât de ușor. Mai mult, recomandarea făcută are legătură și cu războiul pornit de Oana Zăvoranu împotriva mai multor influenceri din România, printre care se numără și ea.

“Nu ai cum să intri acolo și să spui: «Pune-ți căciulă în cap!», «Copilul arată nu știu cum», «Pune-i fes copilului», «Nu fă aia». Nu, frate! Eu fac ce vreau eu! Dacă nu-ți place ești absolut liber să nu mă urmărești, dar nu îmi impune (…). Plus că sunteți extrem de influențați de un anumit curent în online, care vă instigă la ură, care vă instigă la rău. Și, fără să vă dați seama, vă transformați în ceva ce nu este ok pentru voi, pentru că vă hrăniți cu rău, vă hrăniți cu ură, vă hrăniți cu venini. Chestia asta vă dăunează vouă în primul rând (…)”, a mai afirmat fosta prezentatoare într-o filmare făcută publică în urmă cu câteva ore.

Fiica fostului premier a și publicat o imagine, însoțită de un mesaj.

,,Lumea vede, asculta, vorbește. Din păcate, de multe ori, vede greșit, asculta puțin și vorbește prea mult. #oanaroman #mylife #myway”, a scris Oana Roman pe Instagram.