Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman rupe tăcerea! Cum a fost afectată fiica ei după despărțirea de Marius Elisei: ”De când a plecat tati…”

Oana Roman rupe tăcerea! Cum a fost afectată fiica ei după despărțirea de Marius Elisei: ”De când a plecat tati…”

Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman a făcut mărturisiri cutremurătoare! Aceasta a povestit cum a fost afectată fiica ei după despărțirea de Marius Elisei, tatăl Isabelei. 

Cum a fost afectată fiica Oanei Roman

Vestea că Oana Roman și Marius Elisei se despart a fost un șoc pentru toată lumea, însă durerea a simțit-o cel mai mult Oana Roman, atunci când soțul ei a plecat de acasă. Nu doar ea a fost afectată, ci durerea s-a transmis și la singurul ei copil, Isabela. Fiica celor doi a fost atinsă de separarea părinților ei, motiv pentru care și-a schimbat și comportamentul în ultima perioadă.

Cum a fost afectată fiica Oanei Roman! În cadrul emisiunii ”Mămici de pitici, cu lipici” de la Antena Stars, Oana Roman a mărturisit cum a văzut fetița ei plecarea de acasă a tatălui ei și cum este viața celor două acum, potrivit spynews.ro.

Isabela, fiica Oanei Roman, a fost cea mai afectată de despărțirea dintre părinții ei. Vedeta a mărturisit că fata îi duce dorul, însă chiar dacă nu mai formează un cuplu, Oana Roman nu ezită să îi aducă numai cuvinte de laudă fostului soț și susține că acesta va face mereu parte din viața Isei. În ceea ce privește comportamentul fetei, vedeta a dezvăluit în cadrul emisiunii „Mămici de pitici, cu lipici” că Izabela nu mai are aceleași activități obișnuite. De când tatăl ei nu mai locuiește cu ele, fetița nu mai doarme în camera ei, ci alături de Oana Roman. Dormitorul micuței este folosit doar în scopul temelor și pe post de dressing, însă patul este neatins.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: