Redactia.ro
Home » Monden » Marius Elisei a înlocuit-o pe Oana Roman. Afaceristul a ales o blondă cu ochi albaștri

Marius Elisei a înlocuit-o pe Oana Roman. Afaceristul a ales o blondă cu ochi albaștri

GALERIE FOTO (2) Marius Elisei a înlocuit-o pe Oana Roman

Marius Elisei a înlocuit-o pe Oana Roman.Fiica fostului premier al României, Oana Roman s-a despărțite de tatăl fetiței sale, Marius Elisei. După ce s-a zvonit în presă că acesta ar fi plecat de acasă pentru o altă femeie, pe site-ul afacerii de articole vestimentare al bărbatului au apărut imagini cu o nouă femeie, blondă cu ochi albaștri.

Marius Elisei a înlocuit-o pe Oana Roman. Afaceristul a ales o blondă cu ochi albaștri

Marius Elisei a înlocuit-o pe Oana Roman. Se pare că Marius Elisei a renunțat definitiv la Oana Roman. Cei doi au decis să pună capăt căsniciei, cu toate că au o fiică împreună. După ce s-au despărțit, afacerea familiei, mai exact site-ul cu articole vestimentare i-a rămas lui Marius Elisei. Astfel, Oana i-a interzis acestuia să mai folosească fotografii cu ea pe site. Respectându-i decizia, Marius a înlocuit-o pe aceasta cu o blondă cu ochi albaștri. Mai mult, Elena Marin, fosta concurentă de la Survivor România apare pe site-ul de haine al lui Marius Elisei.“Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale”, a spus Oana Roman.

Oana Roman, inlocuita de o blonda cu ochi albastri

Oana Roman a făcut anunțul despărțirii înainte de sărbătorile de iarnă. Aceasta a menționat cu ochii în lacrimi că partenerul ei i-a luat și afacerea. Deși multă lume a crezut că cei doi s-au separat din cauza neînțelegerilor provocare din cauza magazinului de haine, nu aceasta a fost motivul. Marius și Oana, se pare că nu se mai înțelegeau și și-au dat seama că nu mai există pasiunea de la începutul relației. Vedeta a declarat că nu mai exista nicio apropiere de mult timp între ei, iar asta a dus la despărțirea drumurilor. Iubirea înseamnă loialitate, înseamnă încredere necondiționată, înseamnă respect, înseamnă prietenie, înseamnă pasiune și dorință. Dar fără respect, încredere și prietenie, pasiunea moare, a scris Oana Roman pe Instagram. Oana Roman și Marius Elisei nu se află la prima despărțire, dar aceasta pare că este una definitivă.

Drama Oanei Roman

După ce s-a despărțit de Cornel Păsat, Oana și-a găsit liniștea în brațele lui Marius, iar cei doi s-au căsătorit în urmă cu șase ani. Aceștia au împreună o fetiță, pe Izabela. De-a lungul anilor, Oana și Marius s-au confrunat cu multe probleme, dar de fiecare dată au reușit să le depășească.

Invitată în platoul emisiunii moderată de Mihai Gâdea, de pe Antena 3, vedeta a vorbit despre drama cumplită prin care a trecut. Oana a spus că din cauza bullying-ului la care a fost supusă de mai bine de 20 de ani, a intrat în depresie și s-a îngrășat. Aceasta a mărturisit că a trecut printr-o perioadă dificilă din cauza glumelor care se făceau pe seama greutății sale. „Eu am fost victima bullying-ului 20 și ceva de ani. A fost foarte greu, mai ales că nu le-am răspuns acestor oameni. Oamenii ăștia și-a făcut păcate pentru trei generații pentru că nu au știut de ce am ajuns eu așa. Eu eram un copil care făcea sport. După Revoluție, n-am mai avut așa ceva, m-am trezit într-o lume pe care nu mi-am dorit-o, cu ziarele care ne înjurau. Am căzut într-o depresie foarte gravă, am fost rupră de prietenii de la școală. Nemaifăcând sport, m-am îngrășat foarte mult”, a spus Oana Roman. Cu toate că se simțea atacată, Oana nu le-a dat replici celor care au făcut glume pe seama sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: