Redactia.ro
Home » Știri » Oana Roman lămurește zvonurile. A avut sau nu o relație amoroasă cu Pepe: „El pentru mine…”

Oana Roman lămurește zvonurile. A avut sau nu o relație amoroasă cu Pepe: „El pentru mine…”

Oana Roman lămurește zvonurile. A avut sau nu o relație amoroasă cu Pepe: „El pentru mine…”

Oana Roman a lămurit zvonurile cu privire la relația dintre ea și Pepe. Fiica lui Petre Roman se cunoaște de foarte mulți ani cu artistul, astfel că, la un moment dat tot mai multe persoane se gândeau la faptul că între cei doi ar exista mai mult decât o relație prieteni.

Oana Roman lămurește zvonurile despre Pepe

În ultima perioadă au apărut zvonuri despre faptul că Oana Roman și Pepe ar forma un cuplu pe ascuns. Nici nu este de mirare, deoarece amândoi sunt singuri și și-au petrecut sărbătorile împreună. Însă se pare că lucrurile nu stau chiar așa. Fiica lui Petre Roman a făcut câteva declarații în care a lămurit totul.

Oana Roman lămurește zvonurile despre Pepe! Vedeta a declarat dspre Pepe că îi este ca un frate pe care și l-a dorit dintotdeauna. De asemenea, Oana a mai adăugat faptul îl iubește și îl respectă enorm de mult, potrivit wowbiz.ro.

”El pentru mine, ca să mai lămurim alte aberații pe care le fac tot felul de oameni pe Instagram. Eu toată viața mea mi-am dorit o familie mare și, mai ales, am visat să am un frate, pentru că eu am doar o soră, care este mult mai mare decât mine. Nu am avut o relație apropiată. Dumnezeu mi-a dat frate care nu este de sânge, dar este mai mult decât atât. Pepe este fratele meu, ca și cum ar fi sânge din sângele meu și-l iubesc ca pe fratele meu, cu toată ființa mea”, a declarat Oana Roman.

Mai mult, Oana Roman s-a implicat destul de mult în divorțul pe care îl are artistul cu fosta lui soție, Raluca Pastramă, mai ales că acum trece și ea prin același lucru. Vedeta susține faptul că artistul a fost prea permisiv, iar de aici totul a fost interpretat greșit de către soția lui.

”Cred că a fost prea permisiv. Și cred că a arătat că este capabil să ofere absolut orice total necondiționat și atunci când oamenii văd asta, au senzația că pot să-și permită orice. El trăiește pentru familia lui, pentru copiii lui și cât a fost în casă cu Raluca, a trăit pentru ea”, a afirmat Oana Roman.

Oana Roman și Pepe au petrecut împreună sărbătorile de iarnă

Recent, Oana Roman și-a șocat fanii cu un anunț surprinzător. După șase ani de relație, Marius Elisei și Oana Roman au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi s-au despărțit chiar înainte de Crăciun, însă se pare că vedeta nu și-a petrecut sărbătorile singură.

Vedeta a mărturisit că de Crăciun a fost alături de cele mai importante persoane din viața sa, printre care și artistul Pepe. Oana Roman l-a numit pe celebru artist „fratele pentru care s-a rugat la Dumnezeu”. Totodată, aceasta a dezvăluit că Pepe a susținut-o necondiționat.

„Norocul meu pe lumea asta este că eu nu sunt singură. Nu sunt singură pe lume deloc și de sărbătorile astea am înțeles încă o dată cât de important este să ai oameni în jurul tău, care să te iubească, care să fie lângă tine, care să te primească, care să facă zid în jurul tău, să te susțină și să te facă să te simți protejat și în siguranță. Este foarte, foarte important.

Pe lângă mama și Iza și tata, care chiar dacă nu ne-am văzut, m-a sunat și am vorbit cu el, după ei, eu am o a doua familie după cum bine știți și această a doua familie, de sărbătorile astea mi-a arătat tot ce trebuia. Adică au fost acolo lângă mine, am fost cu ei de Crăciun. Iza și cu fetele, cu Maria și cu Rosa, au făcut spectacol, au cântat, au aplaudat, am fost în familie cu toții și a fost absolut minunat. Sunt 20 de ani de când ei sunt ca și familia mea, iar Pepe este fratele pe care eu mi l-am dorit și pentru care m-am rugat la Dumnezeu”, a declarat Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: