Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat? Vedeta i-a luat apărarea pe internet

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat? Vedeta i-a luat apărarea pe internet

Oana Roman și Marius Elisei pare că s-au despărțit definitiv de această dată. Oana Roman, cel puțin, este mai hotărâtă ca niciodată să încheie căsnicia cu cel căruia i-a dăruit o fetiță. Chiar dacă nu mai sunt împreună, vedeta a sărit în apărarea soțului ei pe rețelele de socializare. Oare este un semn de împăcare?

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat?

La final de an 2020, Oana Roman anunța o veste care șoca, despărțirea de Marius Elisei. Deși nu este prima oară când cei doi trec printr-o astfel de situație, de această dată, Oana Roman pare că a pus piciorul în prag și dă de înțeles că ar urma să divorțeze de soțul ei. În pofida acestui lucru, vedeta nu permite cuiva să-l vorbească de rău pe tatăl fetiței lor. Ar fi oare, însă, acest lucru semn că s-au împăcat? informează Spynews.

Una dintre admiratoarele de pe Instagram i-a scris Oanei Roman să nu îi mai dea o șansă lui Marius Elise, deoarece nu o merită. Vedeta s-a enervat și a avut o replică dură pentru aceasta.

”Dacă mai primesc un singur comentariu in care cineva își permite să vorbească urat pe încă soțul meu și tatăl copilului meu, sau își permite sa,și dea cu părerea. fără să fie întrebat, despre ce ar trebui sa fac eu cu viața mea, dau block direct. Mulțumesc”, a fost comentariul acid al Oanei Roman pe Instagram.

De ce s-a despărțit Oana Roman de Marius Elisei

Oana Roman a făcut mai multe dezvăluiri despre despărțirea de Marius Elisei, în emisiunea Andreei Mantea, ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. Fata lui Petre Roman a spus că din momentul când mama ei, Mioara Roman, s-a mutat la ei, Marius a început să se simtă deranjat și se iscau certuri. Asta deși chiar el a insistat ca soacra lui să se mute în casa lor.

Mioara Roman, despre despărțirea Oanei Roman de Marius Elisei - KFetele

”Marius a fost cu ideea să o iau pe mama la noi și tot el a regretat apoi. Simțea că nu mai are intimitate, dar ea nu-i zicea și nu-i făcea nimic. Mama niciodată nu s-a băgat în alegerile mele. Discuțiile dintre noi sunt foarte vechi și nu au fost niciodată exterioare, ci interioare. Cu siguranță, că la noi au fost și certuri care să însemne o dragoste cu năbădăi, dar au fost și lucruri care au ținut de principiile de viață, pe care nu le poți schimba. De data asta nu a fost ceva de moment, deși au fost multe de-a lungul timpului. Niciodată nu a fost scenariu, dar acum, pe undeva s-a rupt ceva, s-a umplut paharul (…) Nu cred că mai există cale de împăcare”, a spus Oana Roman în cadrul emisiunii ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, de la Kanal D.

Mama Oanei Roman este bolnavă

Motivul pentru care Marius Elisei a insistat ca Mioara Roman să se mute cu ei ar fi faptul că femeia are boala Parkinson foarte agresiv.

”Mama e foarte bolnavă, a avut crize în ultima perioadă (…)Are un Parkinson foarte agresiv care nu o mai lasă să folosească o mână deloc și ea vrea să facă. Și ea încă este destul de independentă, insistă să se îmbrace, să îți pună de mâncare”,a mai spus Oana Roman.

Are Oana Roman alt bărbat în viața ei?

Tot în cadrul emisiunii, Oana Roman a negat că ar avea pe altcineva de când nu mai locuiește împreună cu Marius Elisei. De altfel, Oana Roman a mai precizat într-un alt interviu că Marius Elisei ar fi lăsat-o fără o afacere de familie atunci când a părăsit-o. Mai exact, un site de haine, care era trecut pe numele acestuia, dar în care ea a investit foarte mul timp și bani. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Maria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: