Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, totul despre despărțirea de Marius Elisei! Ce rol a avut mama sa

Oana Roman, totul despre despărțirea de Marius Elisei! Ce rol a avut mama sa

Despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei pare că nu mai are cale de întoarcere. Dacă până acum între cei doi au existat episoade de certuri și reîmpăcări, de această dată amândoi pare că au luat decizia definitivă a separării. Oana Roman a dat de înțeles în cadrul unei emisiuni că mama sa, Mioara Roman, ar fi unul dintre motivele acestui moment din viața ei. Ce rol a avut mai exact aceasta în destrămarea mariajului?

Oana Roman, totul despre despărțirea de Marius Elisei

Oana Roman a spus totul despre despărțirea de Marius Elisei. În cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”, de la Kanal D, vedeta a dezvăluit unul dintre motivele ruperii relației. Mama sa, Mioara Roman, ar fi avut un rol important din acest punct de vedere, informează Spynews.

Mai exact, Oana Roman a mărturisit că Marius Elisei a regretat că a venit cu ideea mutării Mioarei Roman în casa lor. Acesta s-ar fi simțit deranjat de prezența acesteia, deoarece nu mai avea intimitate. De altfel, Oana Roman a explicat că decizia despărțirii este una definitivă, de această dată, iar despre o nouă reîmpăcare nici nu se pune problema.

Mioara Roman, despre despărțirea Oanei Roman de Marius Elisei - KFetele

”Marius a fost cu ideea să o iau pe mama la noi și tot el a regretat apoi. Simțea că nu mai are intimitate, dar ea nu-i zicea și nu-i făcea nimic. Mama niciodată nu s-a băgat în alegerile mele. Discuțiile dintre noi sunt foarte vechi și nu au fost niciodată exterioare, ci interioare. Cu siguranță, că la noi au fost și certuri care să însemne o dragoste cu năbădăi, dar au fost și lucruri care au ținut de principiile de viață, pe care nu le poți schimba. De data asta nu a fost ceva de moment, deși au fost multe de-a lungul timpului. Niciodată nu a fost scenariu, dar acum, pe undeva s-a rupt ceva, s-a umplut paharul. Pasiune și iubire ca la început nu mai e, dar importante sunt prietenia și respectul, iar când se duc astea… Mie mi se pare, când crezi că doar pasiunea contează și încrederea și prietenia sunt puse în discuție, atunci este o problemă. Eu sunt foarte ok cu situația asta, cred că așa e mai bine pentru toată lumea, în primul rând pentru Isa. Eu acum sper carelația mea cu el să fie mai senină și mai echilibrată așa și mai neconflictuală, decât a fost până acum. Nu cred că mai există cale de împăcare”, a spus Oana Roman în cadrul emisiunii ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, de la Kanal D.

Oana Roman îi face destăinuiri Andreei Mantea, în noul episod „Trăiri alături de Andreea Mantea”. S-a despărțit într-adevăr de Marius? Vedeta a izbucnit în lacrimi: „E foarte greu!” VIDEO - WOWBiz

Mama Oanei Roman se luptă cu boala

„Mama e foarte bolnavă, a avut crize în ultima perioadă. Are multe afecțiuni. Dacă o vezi, nu o recunoști. Și e foarte greu. Boala a schimbat-o, e foarte rău.

Dar trebuie să fac tot ce pot pentru ea, până când s-o putea. Mi-e teamă pentru că o vad cum îmbătrânește. Când îmbătrânești brusc… Lucrurile la ea au evoluat foarte repede. Nu ești pregătit, eu tot o vedeam în putere. Ea a fost o forță toată viața ei, știi bine câte a dus.

Femeia e un tezaur de educație, de înțelepciune, de tot. Și când o văd acum e foarte greu. Pentru că nu știi.. stagnează, evoluează?  Ea mereu îmi spune „Nu mai vreau să fiu o povară” și oricât încerc să îi spun că nu e așa este prea deșteaptă. Are un Parkinson foarte agresiv care nu o mai lasă să folosească o mână deloc și ea vrea să facă. Și ea încă este destul de independentă, insistă să se îmbrace, să îți pună de mâncare.

Și pentru ea e foarte greu. Dar pentru mine e foarte greu pentru că nu te pregătește nimeni să vezi situația asta, că un om care a fost o forță a naturii să își piardă…

Nici doctorii nu pot să facă prea multe. Ea are parte de cea mai bună îngrijire medicală. Ea primește ajutor medical, dar sunt anumite lucruri pe care medicii nu le pot face.

Nu e ceva care se operează sau trece, sunt niște boli degenerative care nu pot fi controlate sută la sută. Asta e greu, foarte greu”, a spus Oana Roman, în cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”.

Și-a găsit Oana Roman alt partener?

De asemenea, Oana Roman a dezvăluit și dacă și-a găsit pe altcineva. Vedeta a negat acest aspect, dar a precizat și că familia lui Pepe îi este alături în acest moment dificil.

”Eu nu mi-am găsit pe nimeni, nu mă gândesc la o altă relație acum, dar nu sunt singură, mai am o familie (nr. vorbind de familia lui Pepe). Am la cine să sun, am această siguranță că există un loc în care sunt într-o zonă de confort extraordinară și știu că ei nu mă vor lăsa”, a mai adăugat vedeta.

Cum arată Oana Roman în body

Între timp, Oana Roman nu mai duce o luptă așa grea cu kilogramele. Ea a mai pierdut din ele și de curând a postat o fotografie într-un body, pe Instagram.

”Anul 2020 a însemnat pentru mine o transformare fizica la care nici eu nu m-am așteptat. Cea mai importantă realizare a fost faptul că am ajuns la o formă care îmi permite să mă simt mult mai în largul meu. Am reușit cu mai multe terapii, dietă și ceai. Anul ăsta mai am de slăbit încă 10 kg minim și dacă reușesc, voi fi pe deplin mulțumită de mine.”, a scris Oana Roman în dreptul fotografiei.

Fanii, însă, au criticat-o că și-a editat formele pentru a părea mai slabă, într-un program de acest tip.  Astfel, Oana Roman a venit cu explicații. Ea a subliniat faptul că nu și-a editat poza.

”Să ne calmăm un pic. Mai jos, detaliile pozei așa cum a făcut-o telefonul, scrie: cameră fără editări de niciun fel. Pozele editate apar la detalii cu programul de editare. Deci, calm! Nu este niciun photoshop”, a mai scris Oana Roman pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: