Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a fost părăsită de Marius Elisei pentru altă femeie! Cine e cea care s-a băgat în căsnicia vedetei

Oana Roman a fost părăsită de Marius Elisei pentru altă femeie! Cine e cea care s-a băgat în căsnicia vedetei

Oana Roman a fost părăsită de Marius Elisei pentru altă femeie! Cine e cea care s-a băgat în căsnicia vedetei

Oana Roman a fost părăsită de Marius Elisei pentru altă femeie! Fiica lui Petre Roman nu a avut deloc noroc în dragoste și este obligată să pună stop și acestei relații. 

Oana Roman a fost părăsită de Marius Elisei pentru altă femeie

Oana Roman a fost mereu ghinionistă în dragoste, iar acum, când spera ca totul merge așa cum și dorește, lucrurile au luat întorsătură ciudată. Fiica primului premier al României după perioada comunistă, este obligată acum să pună stop unei relații de șapte ani cu Marius Elisei.

Oana Roman a fost părăsită de Marius Elisei pentru altă femeie! În vârstă de 44 de ani, vedeta a trăit o poveste de dragoste frumoasă alături de Marius Elisei. Timp de șapte ani au reușit să se cunoască îndeajuns încât să-și oficializeze relația în fața Domnului, dar și să o facă pe Maria Isabela, azi în vârstă de 6 ani.

Recent, cei doi s-au despărțit, iar de data aceasta se pare că ese definitiv. Mai multe surse au declarat pentru playtech.ro că Oana Roman ar fi fost înșelată de soțul ei, iar acesta a fost de fapt motivul despărțirii dintre cei doi.

”El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media si au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru. A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent.  Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc”, au declarat apropiați ai fiicei lui Petre Roman, pentru playtech.ro.

Mai mult, apropiații spun că au încercat s-o avertizeze pe Oana asupra acestui nefericit deznodământ. Oana Roman a fost părăsită de Marius Elisei pentru altă femeie! Dar Oana Roman ar fi încercat din răsputeri să-şi apere soţul, dar şi onoarea familiei până în ultima clipă. Din păcate, nu prea a reușit ceea ce și-a propus.

Relația dintre ei scârţâie încă de acum patru ani

Relația dintre Marius Elisei și Oana Roman a durat șapte ani, acelați timp cu relația dintre Oana Roman și primul ei soț. Se pare că această cifră este cu ghinion pentru fiica fostului premier. Prima căsnicie cu dansatorul Cornel Păsat a durat șapte ani. Atunci, ea a avut de înfruntat gura slobodă a lumii, încă neobişnuită cu legături şi poveşti de iubire între reprezentanţi ai două lumi total diferite, aşa cum era cazul lor.

Numerologii avertizează asupra capcanelor pe care le poate întinde deseori cifra 7, ei fiind de părere că după trecerea primilor 7 ani ai unei relaţii sau căsnicii, multe dintre lucrurile pozitive la început capătă o altă turnură, deseori nefericită, şi că nu toţi oamenii pot depăşi această provocare teribilă cu brio.

Oana Roman a fost părăsită de Marius Elisei pentru altă femeie! La începutul anului 2017, Marius Elisei le spunea celor apropiaţi că o va părăsi pe Oana, apărând deja zvonuri cum că nu ar mai împărţi aceeaşi masă şi acelaşi pat cu soţia sa. El nu a oferit nici atunci explicaţii clare asupra subiectului, în timp ce Oana a ieşit public şi şi-a apărat jumătatea.

Un alt episod ce a dat de gândit multor apropiaţi ai familie a fost ziua de naştere a Mariei Izabela din februarie 2019. Atunci, Marius Elisei a făcut câteva declarații șocante, spunând că el își mai doreşte copii și “dacă Oana nu mai poate, atunci va căuta rezolvarea în altă parte”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: