Redactia.ro
Home » TV » Oana Roman, mesaj cu subînțeles după ce a rămas o mamă singură. Ce a transmis fosta soție a lui Marius Elisei

Oana Roman, mesaj cu subînțeles după ce a rămas o mamă singură. Ce a transmis fosta soție a lui Marius Elisei

Oana Roman a rămas o mamă singură chiar de sărbători, motiv pentru care a ales să posteze un mesaj cu subînțeles pentru fostul său partener de viață, Marius Elisei. Vedeta spune ce a dus la destrămarea căniciei cu tatăl fiicei sale. 

 

Oana Roman, mesaj cu subînțeles după ce a rămas o mamă singură

Viața Oanei Roman s-a schimbat complet în ultima perioadă. După numeroasele scandaluri în care a fost mplicată cu Oana Zăvoranu, fiica lui Petre Roman s-a despărțit de Marius Elisei. Ultimul evenimnet din viața sa, despărțirea de tatăl fetiței sale, a determinat-o pe vedetă să tarnsmită un mesaaj cu subînțeles.

Oana Roman a postat un mesaj în spatele căreia ar sta adevăratul motiv al despărțirii de Marius Elisei. Vedeta spune că iubirea moare atunci când cuplul nu se mai respectă și nju își mai oferă încredere.

”Iubirea înseamnă loialitate, înseamnă încredere necondiționată, înseamnă respect, înseamnă prietenie, înseamnă pasiune și dorință. Dar fără respect, încredere și prietenie, pasiunea moare”, a scris Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

 

Oana Roman, despre separarea de Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au hotărât să se despartă după șase ani de relație. Surse din anturajul vedetei au declarat că aceasta nu trece prin momente foarte bune în acest moment, dar că încearcă să fie puternică.

“Oana nu trece printr-o perioadă tocmai roz, însă este puternică și va depăși acest moment. Ciorba reîncălzită nu mai are același gust, iar ea știe asta. Nu este prima dată când se ceartă cu Marius, iar acesta pleacă de acasă. Mai ales că acum, s-a întâmplat chiar în pragul sărbătorilor. Iar Oana s-a consumat și cu mama ei care nu s-a simțit deloc bine. O veste bună însă a primit: propunere de participare la o emisiune concurs celebră. Are nevoie de ceva nou în viața ei, de ceva care să-i ocupe timpul, mintea, așa că e hotărâtă să meargă”, au mărturisit surse din anturajul vedetei.

Oana Roman a anunțat despărțirea de Marius Elisei pe rețelele de socializare, cu lacrimi în ochi. Fiica lui Petre Roman a ținut să precizeze că acesta i-a luat afacerea de familie și că ea nu ar fi avut niciun câștig de pe urma acestui proiect, deșia  contribuit la dezvoltarea lui.

”Eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect, am mers pe încredere. Am muncit din prima zi, a fost pe profit din prima săptămână datorită vouă… Nu a fost îndeajuns. Eu am considerat că e un proiect comun de familie, se pare că am fost singura care am gândit așa. Nu s-a mai putut altfel. Am hotărât să închei, firma, site-ul a rămas pe numele soțului meu. Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua nu știu sub ce formă, dar nu mai am nicio legătură cu acest proiect.”, a povestit Oana Roman pe contul său de socializare.

Oana Roman a precizat că, în ceea ce privește despărțrea de Marius Elisei, nu a avut de ales.

”Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns.” , a mai spus vedeta.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: