Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a făcut o gafă colosală în direct! Cum reacționat Cristi Brancu! ”Nesimțito ce ești!”

Oana Roman a făcut o gafă colosală în direct! Cum reacționat Cristi Brancu! ”Nesimțito ce ești!”

Oana Roman a făcut o gafă colosală în direct

Oana Roman a făcut o gafă colosală în direct! Vedeta a vorbit mai mult decât trebuia într-un interviu oferit lui Cristi Brancu. 

Oana Roman a făcut o gafă colosală în direct

Oana Roman a fost invitată să-i ofere un interviu lui Cristi Brancu prin Skype. În timp ce discuta cu jurnalistul, fiica lui Petre Roman a auzit cum fiica ei trântea ușile în casă și striga, moment în care s-a scuzat în timpul transmisiunii live și a plecat să verifice ce face Isabala.

Oana Roman a făcut o gafă colosală în direct! Vedeta s-a ridicat instant de pe scaun, vizibil nervoasă și și-a cerut scuze, însă și-a motivat plecarea cu faptul că trebuie să meargă pentru a opri zgomotul.

”Scuză-mă o secundă, dar Isabela… ea face special și trebuie să merg”, i-a spus Oana Roman lui Cristi Brancu. ”Te rog frumos”, a afirmat prezentatorul.

Cristi Brancu a rămas conectat și a încercat pe cât posibil să-i țină pe cei care urmăreau interviul conectați, însă pe fundal s-a auzit o replică șocantă, care l-a lăsat pe prezentator fără cuvinte. Oana Roman a făcut o gafă colosală în direct! Aceasta și-a apostrfat într-un mod brutal și toată lumea a auzit: ”Nesimțito ce ești!”, i-a spus vedeta Isabelei, potrivit cancan.ro.
După o discuție aprinsă cu fiica ei, Oana Roman s-a întors pentru a continua interviu ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Momentul s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare! A încercat, totuși, să motiveze comportamentul fiicei sale.

 ”Deci, o face special, n-am ce să fac! Trântește uși. Eu o înțeleg că s-a săturat, stă de trei luni în casă”, a spus vedeta.

@cristian_valentin96#foryou #foryoupage #viral♬ sunet original – Cristian Valentin

Oana Roman are grijă de Isabela singură

Tot într-un mesaj video pe care aceasta l-a transmis recent, Oana Roman a spus că Isabela va rămâne în grija sa, dar că va putea merge și în noua casă, acolo unde locuiește tatăl ei. De precizat este că după despărțirea de Oana Roman, Marius Elisei a rămas cu magazinul de haine online.

“Sunt acasă doar cu mama, Isa e la tatăl ei (…). Eu sper să vină moșul la toată lumea și să ne bucurăm de sărbătoarea aceasta minunată”, a mai declarat Oana Roman pe Instagram Stories.

Oana Roman a făcut o gafă colosală în direct! Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014, iar la nuntă a fost prezentă şi fiica lor, iar asta pentru că Oana Roman a devenit mamă pe 21 februarie 2014.

Maria Isabela s-a născut la ora 11:00, prin cezariana, primind nota 10 la naştere. La naștere, aceasta a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: