Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine a petrecut Oana Roman Crăciunul? Vedeta s-a despărțit de soțul ei

Cu cine a petrecut Oana Roman Crăciunul? Vedeta s-a despărțit de soțul ei

Cu cine a petrecut Oana Roman Crăciunul? Vedeta s-a despărțit de soțul ei

Oana Roman a anunțat că s-a despărțit de soțul ei, iar acesta a părăsit casa în care locuiau împreună. Deși trece prin momente grele, toți sunt curioși cu cine a petrecut aceasta Crăciunul. 

Cu cine a petrecut Oana Roman Crăciunul

Despărțirea de soțul ei a venit într-un moment nepotrivit, atunci când este important să avem alături de noi persoanele dragi. Deși a rămas fără relație în prag de sărbători, aceasta a avut însă cu cine să-și petreacă Crăciunul.

Cu cine a petrecut Oana Roman Crăciunul? Faptul că soțul ei a părăsit casa chiar de Crăciun nu a împiedicat-o pe vedetă să petreacă sărbătorile de iarnă alături de cele mai importante persoane din viața ei, potrivit ciao.ro.

”Anul ăsta Isa nu a prea vrut să stea la poze! Important este însă că suntem împreună și suntem sănătoase. Cu greu am reușit să facem două poze și nu acelea tipice lângă brad. Bucuria venirii Moșului a fost însă mare! Crăciun sănătos și fericit tuturor!”, este mesajul Oanei.

La scurt timp după acest mesaj, Oana Roman a postat unul nou mesaj pe contul ei de Instagram: „E singura poză pe care am reușit să o facem de Crăciun. După multe rugăminți. Anul ăsta nu a vrut să stea la poză, așa că asta e tot ce a ieșit. Important e că suntem împreună. Crăciun fericit tuturor!”.

Oana Roman nu mai este împreună cu soțul ei

Surse din anturajul vedetei spun că Oana Roman trece printre-o perioadă foarte grea acum. Deși cei doi se certau des, acum s-a întâmplat în pragul sărbătorilor iar acest lucru a durut-o pe fiica lui Petre Roman.

“Oana nu trece printr-o perioadă tocmai roz, însă este puternică și va depăși acest moment. Ciorba reîncălzită nu mai are același gust, iar ea știe asta. Nu este prima dată când se ceartă cu Marius, iar acesta pleacă de acasă. Mai ales că acum, s-a întâmplat chiar în pragul sărbătorilor. Iar Oana s-a consumat și cu mama ei care nu s-a simțit deloc bine. O veste bună însă a primit: propunere de participare la o emisiune concurs celebră. Are nevoie de ceva nou în viața ei, de ceva care să-i ocupe timpul, mintea, așa că e hotărâtă să meargă”, susțin surse din anturajul vedetei.

Potrivit sursei citate, Marius Elisei ar fi plecat cu tot cu noua afacere, un site pe care Oana și el l-au lansat de curând și prin intermediul căruia vindeau haine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: