Redactia.ro
Home » TV » Gestul halucinant făcut de Oana Roman fiicei sale. Cum a numit-o pe micuță

Gestul halucinant făcut de Oana Roman fiicei sale. Cum a numit-o pe micuță

GALERIE FOTO (4)

Oana Roman pare să treacă prin clipe dificile. După ce zilele trecute și-a anunțat despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman a oferit un interviu prin Skype, în ajun de Crăciun, pentru Cristi Brancu. Vedeta a făcut un gest halucinant la adresa fetiței sale. 

 

Gestul halucinant făcut de Oana Roman fiicei sale

Oana Roman a anunțat că va petrece Sărbătorile de anul acesta alături de fiica ei, Isabela, și de mama sa, Mioara Roman. Mai mult, în Ajun de Crăciun, Oana Roman a acceptat să vorbească prin Skype în emisiunea lui Cristi Brancu. Fiica lui Petre Roman a oferit mai multe detalii cu privire la despărțire și despre clipele prin care trece în acest moment.

În timp ce discuta cu moderatorul, vedeta a cerut voie să meargă într-o altă cameră să o liniștească pe fiica ei care făcea gălăgie.

Deși avea impresia că nu este înregistrată, Oana Roman a țipat la Isabela. Vedeta și-a ieșit din minți atunci când a constatat că cea mică nu o ascultă deși știa că mama ei oferă un interviu. Oana Roman și-a jignit fiica într-o emisiune online.

,,Scuză-mă o secundă, dar Isabela… ea face special și trebuie să merg”, i-a declarat Oana Roman lui Cristi Brancu.

Te rog frumos”, i-a replicat imediat Cristi Brancu.

Oana Roman a țipat la fiica sa, fără să știe că este înregistrată. “Nesimțito ce ești”, a strigat Oana Roman.

Scena halucinantă l-a uimit chiar și pe Cristi Brancu. În tot acest timp, prezentatorul TV încerca să le transmită un mesaj de sărbători telespectatorilor săi. Însă, atunci când s-a întors în fața camerei, Oana Roman s-a comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

“Deci, o face special, n-am ce să fac! Trântește uși”, a mai spus Oana Roman.

Fiica lui Petre Roman a spus că Isabela va rămâne în grija ei de sărbători, dar că va putea merge și în noua casă, unde locuiește tatăl ei, Marius Elisei.

,,Sunt acasă doar cu mama, Isa e la tatăl ei. Eu sper să vină moșul la toată lumea și să ne bucurăm de sărbătoarea aceasta minunată”, a mai declarat Oana Roman.

 

Oana Roman, despre separarea de Marius Elisei

Oana Roman a ales să se despartă de soțul ei, Marius Elisei, după șase ani de mariaj. Deși cei doi soți au avut numeroase certuri de-a lungul timpului, de această dată, separarea pare să fie una definitivă.

Mai mult, vedeta pare să fi rămas și fără afacerea online cu haine pe care o promova pe rețelele de socializare. Însă, în realitate, business-ul era pe numele soțului său, care a decis să încheie colaborarea cu Oana.

‘Vă datorez niște explicații. Ca să încerc să păstrez lucrurile într-o notă cât se poate de decentă, vă spun doar că eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect. Am mers pe încredere. Am muncit și m-am implicat 100% în acest proiect care a mers bine.

E un business care a fost pe profit din prima săptămână. Am considerat că era un proiect comun, de familie, Se pare că am fost singura care a gândit așa. Nu s-a mai putut altfel. Firma, site-ul, a rămas soțului meu. Eu nu mai am nicio implicare.

Au rămas pozele cu mine, deși am avut rugămintea ca ele să fie eliminate. Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua, dar nu știu sub ce formă. Nu am avut de ales și merg mai departe pe drumul meu, atât profesional cât și personal’, a mai spus Oana Roman pe InstaStory.

Pe de altă parte, Oana Roman ar fi rămas fără prieteni din cauza soțului ei. În momentul în care fiica lui Petre Roman își dădea întâlniri cu cei apropiați, Marius avea niște ieșiri nu tocmai plăcute, acesta fiind și motivul pentru care cei din jur au ales să se îndepărteze de ea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: