Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman și Marius Elisei, adevărul din spatele despărțirii. Ea a vrut să facă un bine, el a plecat cu tot

Oana Roman și Marius Elisei, adevărul din spatele despărțirii. Ea a vrut să facă un bine, el a plecat cu tot

 Oana Roman a spus adevărul cu privire la despărțirea de Marius Elisei. Vestea despărțirii dintre cei doi i-a pus pe jar pe fani. În timp ce Oana Roman a vrut să facă un bine, el a plecat cu tot. 

 

Adevărul din spatele despărțirii dintre Oana Roman și Marius Elisei

Vestea despărțirii dintre Oana Roman și Marius Elisei a luat prin surprindere pe toată lumea. Deși cei doi s-au despărțit și împăcat de-a lungul timpului,  de data aceasta, despărțirea pare să fie una definitivă.

Potrivit Spynews, adevărul din spatele despărțirii dintre cei doi ar fi cu totul altul. Potrivit sursei citate, vedeta ar fi fost sfătuită de o prietenă apropiată să pună bazele acestei afaceri. Astfel, fiind o soție devotată și implicată, Oana Roman a decis să pună afacerea pe numele lui Marius Elisei. Însă, Oana era cea care se ocupa cu promovarea articolelor respective pe rețelele de socializare, în timp ce Marius Elisei era cel care deținea afacerea. Mai mult, soțul Oanei Roman avea și el o afacerea, în trecut., tot un site, pe care a decis să îl transforme în cel cu articole vestimentare ale soției sale.

Mai mult, potrivit sursei citate, Oana Roman ar fi rămas fără prieteni din cauza soțului ei. În momentul în care Oana își dădea întâlniri cu cei apropiați, Marius era cel care avea niște ieșiri nu tocmai plăcute, acesta fiind și motivul pentru care cei din jur au ales să se îndepărteze treptat de Oana Roman și să o lase, astfel, singură. Astfel, Oana a vrut să facă un bine, dar soțul a fost cel care a plecat cu tot.

Oana Roman a fost cea care a pus capăt relației cu Marius Elisei, tot ea fiind și cea care a făcut anunțul pe rețelele de socializare, cu lacrimi în ochi. Tot atunci, fiica lui Petre Roman a ținut să precizeze că acesta i-a luat și afacerea de familie, deși era pe numele lui. Mai mult, Oana Roman a ținut să împărtășească fanilor că nu a avut niciun câștig de pe urma proiectului de familie, deși a contribuit la dezvoltarea lui.

”Eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect, am mers pe încredere. Am muncit din prima zi, a fost pe profit din prima săptămână datorită vouă… Nu a fost îndeajuns. Eu am considerat că e un proiect comun de familie, se pare că am fost singura care am gândit așa. Nu s-a mai putut altfel. Am hotărât să închei, firma, site-ul a rămas pe numele soțului meu. Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua nu știu sub ce formă, dar nu mai am nicio legătură cu acest proiect.”, a povestit Oana Roman pe contul său de socializare despre Marius Elisei.

Cu toate acestea, Oana Roman a ținut să sublinieze și faptul că nu a fost dorința ei de a se separa de Marius Elisei, ci aceasta nu a mai avut de ales.

”Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns.” , a mai spus Oana Roman pe contul său de socializare.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: