Redactia.ro
Home » Monden » Mioara Roman, internată de urgență. Oana Roman: „Nu poate să își folosească o mână”

Mioara Roman, internată de urgență. Oana Roman: „Nu poate să își folosească o mână”

Mioara Roman

Problemele nu se mai termină pentru Oana Roman. Aceasta a anunțat recent că divorțează de soțul ei, Marius Elisei, iar  joi ea a trebuit să își ducă mama de urgență la spital, din cauza problemelor de sănătate.

Mioara Roman nu se simte deloc bine. Cum este starea sa de sănătate

Oana Roman a fost nevoită să își ducă mama de urgență la spital, din cauza problemelor de sănătate pe care aceasta le are. Mioara Roman suferă de mai multe boli, iar una dintre ele este boala Parkinson, din cauza căreia aceasta poate să folosească doar o mână.

În plus, Mioara Roman are și o boală degenerativă, care nu poate fi controlată.

„Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața. Mama are boală degenerativă ce nu poate fi controlată”, a declarat Oana Roman în cadrul unei emisiuni TV, joi.

Oana Roman a divorțat de Marius Elisei

Acestea nu sunt, însă, singurele probleme pe care le are Oana Roman le are. Ea suferă din cauza despărțirii recente de soțul ei, Marius Elisei. Decizia a fost în totalitate a lui, după cum spune chiar Oana Roman.

Aceasta a luptat pentru a-și salva căsnicia, dar eforturile sale nu au fost de ajuns pentru a nu divorța. Acum, Oana Roman se concentrează asupra vieții sale profesionale și mai ales asupra fetiței pe care o are alături de Marius Elisei, în vârstă de șase ani.

”Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, a declarat Oana Roman atunci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: