Redactia.ro
Home » Monden » Marius Elisei i-a sărit în ajutor Oanei Roman! Gestul său pentru fetița lor

Marius Elisei i-a sărit în ajutor Oanei Roman! Gestul său pentru fetița lor

Deși pare că nimeni și nimic nu i-ar mai reîmpăca, iată că Marius Elisei și Oana Roman încă mai țin legătura și se ajută la nevoie. Știind că soția sa va fi ocupată, Marius Elisei a făcut un gest impresionant față de Isabela, fiica lor.

Marius Elisei i-a sărit în ajutor Oanei Roman. Gestul făcut de acesta pentru fetița lor

Marius Elisei și Oana Roman au uimit pe toată lumea înainte de a intra în noul an. Oana Roman a anunțat că s-a despărțit de Marius Elisei și că de data aceata, chiar s-ar ajunge la divorț, nemaifiind loc de împăcare. Totuși, mulți nu cred acest lucru, iar gestul lui Marius Elisei de astăzi (miercuri-n.r) pare că ar contesta cele spuse de soția sa. Gestul făcut de Marius Elisei, pentru Isabela, fiica lor.

Cu câteva ore în urmă, Oana Roman le-a precizat fanilor, pe Instagram, că Marius Elisei va avea ceva vreme grijă de fetița lor, deoarece ea va fi ocupată cu multe drumuri, și nu se poate ocupa de cea mică.

”Merg până la proceduri pentru că am de făcut proceduri și de filmat acolo, Iza va rămâne cu tatăl ei, l-am rugat să stea cu ea câteva ore cât timp eu mă duc să-mi fac treaba”, a spus Oana Roman pe Instagram!

Oana Roman nu permite oamenilor să-l vorbească de rău pe Marius Elisei

Oana Roman încă își respectă soțul, în pofida separării. Nu permite nimănui să-l atace cu vorbe urâte. Într-o zi, i-a dat o replică fermă unei fane care i-a lăsat un comentariu la o poză. Mai exact, femeia i-a precizat că Marius Elisei nu ar fi potrivit pentru ea, deoarece este prea bună.

”Dacă mai primesc un singur comentariu in care cineva își permite să vorbească urat pe încă soțul meu și tatăl copilului meu, sau își permite sa,și dea cu părerea. fără să fie întrebat, despre ce ar trebui sa fac eu cu viața mea, dau block direct. Mulțumesc”, a spus Oana Roman pe rețeaua de socializare.

De ce s-au despărțit Oana Roman și Marius Elisei

În emsiunea ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, de la Kanal D, Oana Roman a făcut mai multe devzvăluiri despre despărțirea de Marius Elisei. Unul dintre motive ar fi mama ei, Mioara Roman, a cărui prezență l-ar fi deranjat pe Marius Elisei, deoarece simțea că nu mai are intimitate. Asta în condițiile în care, el i-a proprus Oanei Roman ca soacra lui să se mute în casa lor, fiind grav bolnavă. Femeia suferă de un Alzheimer sever, potrivt spuselor Oanei Roman.

”Marius a fost cu ideea să o iau pe mama la noi și tot el a regretat apoi. Simțea că nu mai are intimitate, dar ea nu-i zicea și nu-i făcea nimic. Mama niciodată nu s-a băgat în alegerile mele. Discuțiile dintre noi sunt foarte vechi și nu au fost niciodată exterioare, ci interioare. Cu siguranță, că la noi au fost și certuri care să însemne o dragoste cu năbădăi, dar au fost și lucruri care au ținut de principiile de viață, pe care nu le poți schimba. De data asta nu a fost ceva de moment, deși au fost multe de-a lungul timpului. Niciodată nu a fost scenariu, dar acum, pe undeva s-a rupt ceva, s-a umplut paharul. Pasiune și iubire ca la început nu mai e, dar importante sunt prietenia și respectul, iar când se duc astea… Mie mi se pare, când crezi că doar pasiunea contează și încrederea și prietenia sunt puse în discuție, atunci este o problemă. Eu sunt foarte ok cu situația asta, cred că așa e mai bine pentru toată lumea, în primul rând pentru Isa. Eu acum sper carelația mea cu el să fie mai senină și mai echilibrată așa și mai neconflictuală, decât a fost până acum. Nu cred că mai există cale de împăcare”, a spus Oana Roman în cadrul emisiunii ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, de la Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: