Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman s-a îngrășat din nou. Vedeta a pierdut lupta cu kilogramele

Oana Roman s-a îngrășat din nou. Vedeta a pierdut lupta cu kilogramele

GALERIE FOTO (8) Oana Roman s-a îngrășat din nou.Oana Roman s-a îngrășat din nou.

Oana Roman s-a îngrășat din nou. Ani la rând, vedeta s-a luptat cu kilogramele în plus, iar anul trecut, reușise să slăbească 20 de kilograme. Cu toate astea, fiica lui Petre Roman s-a îngrășat, din nou.

Oana Roman s-a îngrășat din nou. Vedeta a pierdut lupta cu kilogramele

Oana Roman s-a declarat mereu a fi întotdeauna o persoană gurmandă, motiv pentru care s-a luptat de când se știe cu surplusul de kilograme. În pandemie, Oana a slăbit 20 de kilograme, dar se pare că a început să ia din nou în greutate. Recent, vedeta a fost surprinsă de paparazzi Click! în timp ce se afla la o benzinărie.

Oana purta o ținută pentru această perioadă și s-a putut observa că a luat câteva kilograme în plus. Iubita lui Marius Elisei a optat pentru o rochie lungă și un sacou. După ce și-a cumpărat un sendvis și o cafea din benzinărie, vedeta s-a urcat în mașină și a plecat mâncând.

Oana Roman a slăbit în pandemie 20 de kilograme

Oana Roman a declarat într-o interviu că a ținut o dietă intermitentă aproape doi ani și a trecut prin mai multe proceduri de remodelare. „Este un proces pe care l-am început acum aproape doi ani, practic în noiembrie 2019. Am făcut trei lucruri principale: proceduri de remodelare cu niște aparate extrem de performante, țin dietă, tradusă în română post intermitent, este o dietă care presupune o pauză de 16 sau 18 ore între ultima masă din zi și prima masă de a doua zi. Eu țin postul intermitent cu 16 ore. Sunt zile în care ajung și la 20 fără să îmi dau seama. În cele 8 sau 6 ore în care poți să mănânci, ai voie să mănânci orice, dar nu oricât. Eu în aceste 16 ore beau cafea, apă și ceai, un ceai care mă ajută să nu-mi fie foame și să am energie și mi se potrivește foarte bine. Fac cure de 3 luni cu acest ceai și apoi pauză. Cam asta e„, a spus Oana Roman.

Vedeta a mai povestit despre procesul pe care l-a făcut pentru a combate comentariile jignitoare care îi sunt adresate pe rețelele de socializare. ”Valul de hate este în general din ce în ce mai mare în România. Valul ăsta de hate are niște explicații sociologice, vine din niște probleme pe care o majoritate a populației le are, legate de frustrări, de invidie, de lipsuri, de supărări, de ignoranță, lipsă de educație, lipsă de cultură. Atunci rețelele sociale au fost locul care a dat voie tuturor oamenilor să își spună părerea. (…) Există acest risc. Acolo este o tribună pentru oricine„, a mai spus vedeta.

Fiica lui Petre Roman a vorbit și despre faptul că a fost victimă a bullying-ului în copilărie. Aceasta a declarat că a fost tratată drept ”fata lui tata”, ba a fost comentată mereu pentru felul în care arată, fiind poreclită Miss Piggy și alte denumiri. „Țin minte că odată am făcut un atac de panică atât de îngrozitor, stăteam la etajul 5. Eram într-o relație, dar eram singură în momentul ăla. Și l-am sunat și i-am zis dacă nu vii acum, mă arunc pe geam, pentru că simțeam că nu mai pot să respire, că nu mai am aer”, a mărturisit Oana Roman la „Fain și simplu”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: