Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman se confruntă cu probleme de sănătate. Oboseala își spune cuvântul pentru ea

Oana Roman se confruntă cu probleme de sănătate. Oboseala își spune cuvântul pentru ea

Ultimele zile au fost foarte dificile pentru Oana Roman, care pe lângă activitățile sale de zi cu zi a decis să ofere ajutor refugiaților din Ucraina. Vedeta este foarte afectată de izbucnirea războiului, așadar în cele din urmă cele întâmplate și-au pus amprenta asupra organismului său. A mărturisit recent că nu se simte deloc bine, însă speră că nu va avea nevoie de ajutorul medicilor.

Oana Roman se confruntă cu probleme de sănătatea. Oboseala își spune cuvântul pentru ea

Oana Roman se numără printre vedetele care mereu își țin la curent urmăritorii din mediul online cu evenimentele importante din viața sa. A reușit de-a lungul anilor să-și creeze o comunitate unită pe Instagram, așa că alege să-și împărtășească cu aceștia emoțiile și trăirile.

În urmă cu șapte zile, fiica lui Petre Roman și-a prezentat sentimentele pe care izbucnirea războiului i le-a provocat. Vizibil îngrijorată, și-a transmis gândurile pe rețelele de socializare, apoi și-a încurajat urmăritorii să-i ajute pe cei în nevoie cu tot ce se poate.

Deoarece nu putea să stea cu mâinile în sân, vedeta a mers personal la cumpărături pentru refugiații veniți din Ucraina. S-a agitat mult, iar la finalul zilei nu s-a simțit deloc tocmai bine. Slăbită, a încercat să-și vindece durerea acasă cu pastile și puțină odihnă, cu dorința ca problemele de sănătate să nu-i dea bătăi de cap chiar acum.

„Am terminat de făcut cumpărăturile pentru refugiații ucraineni, însă ideea este că în mod brusc și agresiv am o stare de parcă m-a lovit trenul. Mă simt foarte rău. Am o stare urâtă, mă doare capul. Dacă nu se ameliorează treaba nu stiu ce fac, am o stare foarte nasoală generală. (…) M-am băgat în pat, am luat o pastilă și aștept să vedem.”, a povestit Oana Roman pe contul personal de Instagram.

Mesajul Oanei Roman după ce Vladimir Putin a ordonat atacul Ucrainei

În prima zi de război din Ucraina, Oana Roman și-a exprimat îngrijorarea în mediul online. A vorbit despre sentimentele care o încearcă în aceste momente, dar și despre speranța sa că totul va fi bine.

„Ne-am culcat în pace și ne-am trezit în război. Aceasta este realitatea pe care o trăim din nefericire. Această generație practic, în 2 ani am trăit o pandemie și începutul unui război. Practic asta s-a mai întâmplat peste 100 de ani. Mă rog nu este un război mondial, dar este un război care se întâmplă într-o țară cu care noi avem graniță și suntem expuși la pericol.”, le-a spus Oana Roman urmăritorilor de pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: