Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman se lasă pe mâna specialiștilor. Vedeta își va îndeplini una dintre dorințele mari

Oana Roman se lasă pe mâna specialiștilor. Vedeta își va îndeplini una dintre dorințele mari

GALERIE FOTO (2) Oana Roman se lasă pe mâna specialiștilor.

Oana Roman se lasă pe mâna specialiștilor. Vedeta și-a schimbat complet stilul de viață. După ce a slăbit zeci de kilograme, fiica lui Petre Roman vrea să-și îndeplinească una dintre cele mai mari dorințe. Oana Roman va ajunge pe mâna medicilor esteticieni.

Oana Roman se lasă pe mâna specialiștilor. Vedeta își va îndeplini una dintre dorințele mari

Oana Roman se lasă pe mâna specialiștilor. De la o vreme, transformarea face parte din viața Oanei Roman. Vedeta a slăbit zeci de kilograme, iar după ce s-a despărțit de soțul ei, a început să facă schimbări majori în viața sa.

Cu toate astea, fiica lui Petre Roman are o nemulțumire pe care vrea să o rezolve. După ce a slăbit, vedeta a rămas cu un exces de piele și grăsime pe abdomen, motiv pentru care este decisă să se lase pe mâna specialiștilor. Iubita lui Marius Elisei va face abdominoplastie, o intervenție care presupune îndepărtarea excesului de piele, dar și de grăsime de la nivelul abdomenului inferior. Vedeta le-a spus internauțlor din mediul online care sunt cele mai mari dorințe care i-ar schimbat complet viața. ”Aș face două lucruri: 1. Operația de abdominoplastie ca să scap de singurul complex pe care îl am. 2. Aș fi mai puțin directă, mai maleabilă, mai tolerantă cu anumite lucruri pe care nu le pot accepta încă”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman a slabit

În urmă cu câteva luni, Oana Roman a ajuns pe mâna medicilor după ce a călcat pe o piatră ascuțită. Șatena a avut nevoie de ajutorul medicilor, care au decis să-i coase rana. Ulterior, Oana a mers la spital să-și scoată firele, iar pentru că nu s-au reabsorbit, acestea i-au cam dat bătăi de cap.

Oana Roman, mărturisiri dureroase cu lacrimi în ochi

Invitată în cadrul emisiunii prezentată de Andreea Mantea, Oana a făcut declarații sfâșietoare despre un subiect despre care nu mai vorbise până atunci. După ce s-a despărțit de Marius Elisei, Oana a locuit împreună cu fiica și mama sa. La acea vreme, Oana Roman trebuia să aibă grijă de cele două, mai ales că mama sa avea probleme de sănătate. În timp ce filma pentru reality show-ul Andreei Mantea, fosta prezentatoare a izbucnit în lacrimi și a spus. “Familia mea este cea mai grea povară pe care o duc”.

În prezent, viața Oanei s-a schimbat iar ea este o femeie împlinită. În urmă cu câteva săptămâni s-a împăcat cu fostul soț, căruia a decis să-i mai ofere o șansă. În ultima perioadă a mers în mai multe vacanțe alături de Marius Elisei și fiica lor, Izabela. De asemenea, fiica lui Petre Roman și-a deschis și o mică afacere cu haine, care îi merge destul de bine.

De asemenea, Oana s-a transformat și în agent pentru persoanele bogate din România și le plănuiește acestora vacanțe de lux. Șatena are o listă neașteptată de clientelă, iar totodată, prețurile sunt pe măsură, pentru că vedeta poate asigura și călătorii care costă 200 de mii de euro, doar pentru o săptămână. Astfel de sejururi i-au adus Oanei venituri considerabile și deloc de neglijat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: