Redactia.ro
Home » Monden » Cum a apărut Oana Roman pe covorul roșu. Vedeta a simțit nevoia de o schimbare

Cum a apărut Oana Roman pe covorul roșu. Vedeta a simțit nevoia de o schimbare

GALERIE FOTO (9) Cum a apărut Oana Roman pe covorul roșu.

Cum a apărut Oana Roman pe covorul roșu. Fiica lui Petre Romna și-a surprins fanii cu noua sa apariție. În ultima perioadă, Oana poartă peruci, iar de această dată, vedeta a simțit nevoia de o schimbare și a ales un stil total diferit. Cum a apărut cu covorul roșu?

Cum a apărut Oana Roman pe covorul roșu. Vedeta a simțit nevoia de o schimbare

Cum a apărut Oana Roman pe covorul roșu. În ultimele luni, Oana Roman și-a făcut schimbări majore. A slăbit zeci de kilograme, a divorțat de Marius Elisei, și-a deschis propria afacere și a început să poarte peruci. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, având mii de utilizatori pe care îi ține la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, Oana Roman și-a surprins fanii cu noua sa apariție la petrecerea Viva. Aceasta a renunțat la rochii și la machiajul elegant și a adoptat un stil total diferit.

Vedeta a mers pe covorul roșu cu un look gothic, care i-a luat prin surprindere pe cei prezenți. Oana a ales o ținută în ton cu tema evenimentului și a purtat o ținută all black, din două piese, care îi scoate în evidență formele. A ales un machiaj puternic, în nuanțe de negru și mov și a purtat o perucă mov. „Machiaj atipic pentru mine, pentru un look special. Redy. Extravaganța mood. Am ales mov. Pentru un look altfel în ton cu tema Extravaganța”, a spus Oana Roman, despre noul ei look.

Oana Roman, despre nunta cu Marius Elisei

La începutul acestui an, Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, după opt ani de relație. Cei doi au o fetiță împreună, dar au decis să meargă pe drumuri separate. Putem spune că a fost vorba mai degrabă de o pauză, deoarece Oana și Marius s-au împăcat după câteva luni. După ce în presă au apărut informații potrivit cărora vedeta și Marius Elisei se căsătoresc, aceasta a vrut să clarifice lucrurile. Isabela, fiica lor de 7 ani este cea mai fericită că părinții săi au decis să se împace și să se înțeleagă bine.

Printr-un clip video postat pe InstaStory, Oana a lămurit faptul că declarațiile ei dintr-o emisiune TV cu privire la ziua iubitului ei. Aceasta a spus că îi va organiza acestuia o petrecere, dar public a interpretat greșit. Fiica lui Petre Roman a dezvăluit că va merge pe 24 septembrie la biserică împreună cu Marius și fiica lor, pentru a-și reînnoi jurămintele. „Nu ne căsătorim civil din nou sub nicio formă, cel puțin nu deocamdată. Am spus că în septembrie e ziua lui și voi face o petrecere. Vom merge la biserică doar pentru a face o mică ceremonie de reînnoire de jurăminte, pentru că noi în fața lui Dumnezeu nu am divorțat, nu ne-am făcut o slujbă de dezlegare la biserică. (…)Vom face o petrecere pentru a celebra acest mic eveniment și ziua lui de naștere. Sub nicio formă eu nu am vorbit despre nuntă. Nu mergem la starea civilă să ne căsătorim din nou”, a spus Oana Roman pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: