Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman și Marius Elisei au de gând să se recăsătorească. Când o să aibă loc marele eveniment

Oana Roman și Marius Elisei au de gând să se recăsătorească. Când o să aibă loc marele eveniment

Oana Roman și Marius Elisei au de gând să se recăsătorească. Când o să aibă loc marele eveniment

Oana Roman și Marius Elisei au decis să se recăsătorească. Anunțul a fost făcut chiar de fiica lui Petre Roman. Iată când va avea loc marele eveniment!

Oana Roman și Marius Elisei au de gând să se recăsătorească. Când o să aibă loc marele eveniment

Oana Roman și Marius Elisei au fost în centrul atenției încă de la începutul anului, atunci când au anunțat că divorțează. Se pare că partenerul de viață al fiicei lui Petre Roman a vrut atunci o schimbare în viața lui, însă s-a întors destul de curând în brațale fostei sale soții, cea cu care are o fiică.

Cei doi au divorțat pe cale amiabilă și au păstrat o relație bună de dragul fiicei lor, însă această relație de prieteni s-a transformat imediat într-un de îndrăgostiți. Aceștia și-au reluat angajamentele de cuplu și s-au mutat iarăși împreună, fiind alături de fiica lor.

Acum, după o despărțire și o împăcare, se pare că cei doi vor să ajungă din nou în fața altarului să fie iar familia frumoasă de altă dată. Anunțul că aceștia vor să se recăsătorească a fost făcut chiar de Oana Roman, în cadrul emisiunii de pe Antena Stars. În fiecare an, pe data de 24 septembrie, de ziua lui Marius Elisei, vedeta a obișnuit să organizeze diferite evenimente. Dacă anii trecuți și-au reînoit jurămintele cu ocazia acestei zile, ei bine, anul acesta totul este diferit. Vedeta a mărturisit că odată cu această zi specială, are de gând să organizeze un eveniment memorbail, astfel doresc să se recăsătorească din punct de vedere civil.

Cum vrea Oana Roman să decurgă marele eveniment

Oana Roman și-a dorit până acum ca acest eveniment să fie unul fastuos, însă de data aceasta abordează un stil clasic, simplu, însă totodată elegant. Vedeta vrea ca invitații să fie îmbrăcați cât mai simplu, nu cu rochii împopoțonate și mulate. Aceasta optează pentru o locație simplă și rafinată, unde toată lumea să se simtă bine și în jur să fie numai fericire.

”Cumva suntem căsătoriți, în fața lui Dumnezeu noi nu am făcut slujbă de dezlegare, încă purtăm verigheta. Nu mai suntem căsațoriți în acte. O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius. Am mai făcut o așa petrecere acum 5 ani când ne-am reînnoit jurămintele. Între timp vreau să îmi dați idei de locații. Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni. Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer. Nu vreau mulăciuni, suntem pe câmpenesco-burghezo. Până atunci sper să ma pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă”, a mărturisit vedeta plină de entuziasm.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: