Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată, de fapt, Oana Roman în costum de baie. Vedeta s-a relaxat la piscină alături de Marius Elisei

Cum arată, de fapt, Oana Roman în costum de baie. Vedeta s-a relaxat la piscină alături de Marius Elisei

GALERIE FOTO (2) Cum arată, de fapt, Oana Roman în costum de baie.

Cum arată, de fapt, Oana Roman în costum de baie. Vedeta a mers la piscină împreună cu fostul soț, Marius Elisei. Vedeta și-a surprins fanii după ce s-a poza în costum de baie. Oana Roman a slăbit peste 20 de kilograme, iar fanii au rămas uluiți de transformarea acesteia.

Cum arată, de fapt, Oana Roman în costum de baie. Vedeta s-a relaxat la piscină alături de Marius Elisei

Cum arată, de fapt, Oana Roman în costum de baie. Fiica lui Petre Roman este extrem de fericită că a reușit să slăbească peste 20 de kilograme, având în vedere că s-a luptat cu greutatea ani la rând. Vedeta este activă pe rețelele de socializare, acolo unde le împărtășește fanilor săi toate evenimentele din viața ei. Recent, Oana Roman a mers la piscină împreună cu fostul soț, Marius Elisei, postând pe Facebook o fotografie în costum de baie. Se poate vedea că șatena are un corp de invidiat, purtând un costum de baie întreg. Oana apare în poză îmbrățișată de Marius Elisei, semn că relația lor merge de minune.

Oana Roman, la piscina cu Marius Elisei

Oana Roman va ajunge pe mâna medicilor

În ultima vreme, Oana Roman a avut parte de schimbări majore în viața ei. După ce la începutul anului a anunțat că se divorțează de tatăl fetiței sale, vedeta a decis să-i mai dea o șansă lui Marius Elisei. Cei doi s-au împăcat la aproape șase luni de la divorț. Cu toate astea, se pare că relația lor funcționeză de minune.

De asemenea, nu putem trece cu vederea că această perioadă a determinat-o pe Oana să slăbească câteva kilograme. În urmă cu ceva timp, fiica lui Petre Roman și-a anunțat fanii că în toamnă va ajunge pe mâna medicilor. Vedeta a fost întrebată pe rețelele de socializare dacă s-a confruntat cu probleme legate de fizicul ei. Ulterior, aceasta a anunțat că se va face o operație de abdominoplastie.”Eu complexată n-am fost niciodată, am o singură problemă pe care vreau să mi-o rezolv, iar pentru asta o să fac în toamnă o abdominoplastie. În rest eu complexe n-am avut”, a spus Oana Roman. Conform speciliștilor, operația de abdominoplastie îndepărtăează excesul de piele, dar și grăsimea de la nivelul abdomenului inferior.

Acum, Oana are mare grijă de silueta sa și face deseori proceduri corporale și ține diete. „Transformare realizată într-un an. Nu o lună, 2, 3. Fără operație, fără editare la poze. Doar cu proceduri de remodelare corporală(…) , DIETA INTERMITENT FASTING SAU POST INTERMITENT ȘI CEAI (n.r. – de slăbit). Unii dintre voi sunteți ușor sceptici în legătură cu acest subiect și mă tot întrebați în continuare cum am slăbit. Nu mi-am făcut operație de micșorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operație foarte, foarte complicată la nivelul abdomenului și nu am voie să fac așa ceva.Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineața, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură și seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În același timp, fac acele proceduri de remodelare corporală”, a povestit Oana Roman pe Instagram„, le-a spus Oana fanilor săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: