Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, replică acidă la adresa Oanei Zăvoranu. Querida va lua foc când va afla ce a putut spune despre ea

Oana Roman, replică acidă la adresa Oanei Zăvoranu. Querida va lua foc când va afla ce a putut spune despre ea

S-a pornit războiul între Oana Roman și Oana Zăvoranu. După ce Querida o atacă în mod constant pe fiica lui Petre Roman, aceasta nu a mai suportat și a jignit-o public. Ce a putut să spună Oana Roman întrece orice imaginație.

Oana Roman, jigniri pe față la adresa Queridei

Nu este pentru prima oară când Oana Roman intră în vizorul Oanei Zăvoranu. Frumoasa brunetă o atacă pe Oana Roman de fiecare dată când are ocazia și o taxează dur pentru aparițiile ei. În trecut Oana Zăvoranu a criticat-o pe Oana Roman din cauza kilogramelor în plus pe care le avea și pentru elementele inestetice din zona feței, mai precis părul facial.

Vomită lumea, Sorbono! Între timp, până mai mocangești niște aronduri și coduri cu ai învățat tu la Sorbona, vezi că ai păr pe față și în barbă… pune dracu pe cineva să ti le smulgă. Tot pe moca cum ți-a fost creșterea. Pofta de mancare si apetitul pt scandal si mizerie a crescut direct proportional cu dimensiunile ‘trupului’ ei. Parintii, mai ales tatal a fugit in lume, numai ca sa nu mai aiba de-a face cu ea. Peppa a crescut si ii place la televizor, desi televizorului nu ii place de ea deloc. Peppa a tot incercat sa se aciuiasca pe langa locuri unde se poate manca ca sa faca reclama si un timp chiar i-a mers, pana cand patronii restaurantelor au ajuns la concluzia ca nu mai au mancare pentru clienti si au gonit-o. Acum Peppa e mandra nevoie mare ca cica a slabit vreo 89 de grame si vrea sa o vada lumea, desi cum spuneam lumea nu vrea sa o vada. Desi Peppa a slabit foarte putin , frustrarea, tupeul, rautatea si invidia nu au slabit deloc odata cu ea…Peppa nu fi trista, lasa ca astia de la tv vor mai avea nevoie de clovni ca tine pentru a trece timpul si te vor mai chema.„, a declarat la începutul anului Oana Zăvoranu.

De această dată Zavo s-a „pornit” din nou pe Oana Roman în urma unei postări ale acesteia. Oana Roman a publicat o fotografie în care se află alături de Pepe, fostul soț al Oanei Zăvoranu. Querida a luat-o peste picior spunându-i că nu are peruca așezată pe cap.

Ursoaico, când te apropi de bichon, și peruca o ia razna.„, a scris Oana Zăvoranu.

Oana Roman a taxat-o imediat de această dată pe brunetă spunându-i că este agramată din cauza faptului că a uitat să pună un „i” la cuvântul „apropii”.

Cât de frumos să dai cu hate fiind în halul ăsta de agramat!!„, a scris Oana Roman.

Ce declară Oana Roman despre Pepe

Oana Roman a afirmat că Pepe este ca un frate mai mare pentru ea, iar prietenia celor doi este una foarte bine consolidată, fiica lui Petre Roman apreciindu-l enorm pe cântăreț.

El pentru mine, ca să mai lămurim alte aberații care le fac tot felul de oameni pe Instagram. Eu toată viața mea mi-am dorit o familie mare și, mai ales, am visat să am un frate, pentru că eu am doar o soră, care este mult mai mare decâ mine. Nu am avut o relație apropiată. Dumnezeu mi-a dat frate care nu este de sânge, dar este mai mult decât atât. Pepe este fratele meu, ca și cum ar fi sânge din sângele meu și-l iubesc ca pe fratele meu, cu toată ființa mea.„, a spus Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: