Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a ajuns de urgență la spital cu mama sa Mioara. Care este motivul

Oana Roman a ajuns de urgență la spital cu mama sa Mioara. Care este motivul

Mioara Roman, din nou pe mâna medicilor!

Oana Roman a ajuns de urgență la spital cu mama sa Mioara. Mioara Roman nu se simte bine, iar fiicele sale au intrat în alertă și au dus-o pe mânile medicilor. Nu este pentru prima dată când fosta soție a lui Petre Roman ajunge de urgență la doctor, deoarece și în trecut ea a avut probleme grave de sănătate.

Ce a pățit Mioara Roman

Oana Roman ține enorm de mult la mama sa care și în trecut a avut probleme de sănătate. Astăzi, Oana a fost nevoită să o ducă de urgență la spital pe mama sa, deoarece Mioara nu se simte chiar bine. Așa cum și-a obișnuit fanii de pe rețelele sociale, Oana le povestește pas cu pas cum decurge fiecare zi a ei și nu sfiește să le spună și despre evenimentele mai puțin plăcute.

Cu puțin timp în urmă vedeta a publicat o serie de instastory-uri în care le vorbește despre starea de sănătate a mamei ei și care este motivul pentru care a fost nevoită să o ducă de urgență la spital.

Am venit cu mama la spital, din păcate nu se simte bine, trebuie să-i facem un control neurologic să vedem ce se întâmplă cu evoluția ei. O să vină și sora mea ca să fie lângă mine ca să vedem care e starea mamei și să vedem ce e de făcut.„, a spus Oana Roman.

Nu este pentru prima dată când mama Oanei Roman are probleme de sănătate

Oana Roman a avut parte de mai multe episoade urâte în care mama sa Mioara nu s-a simțit deloc bine. După ce a mers cu ea la cei mai buni medici din domeniu, Oana Roman a decis că locul cel mai bun pentru a o știi pe mama sa în siguranță este un centru de recuperare. Mulți au acuzat-o pe Oana că ar fi internat-o pe mama sa la un azil de bătrâni, dar vedeta  aieșit public și a explicat care este situația.

”Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de 5 stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil. Oamenii aceia trăiesc în condiții de 5 zile. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii. Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă și după 1-2 săptămâni va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că de 1 an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, a spus Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: