Redactia.ro
Home » Monden » Ce salată mănâncă Oana Român pentru a slăbi! Ingrediendul minune care a făcut-o să arate formidabil

Ce salată mănâncă Oana Român pentru a slăbi! Ingrediendul minune care a făcut-o să arate formidabil

Oana Roman și-a șocat fanii cu schimbările din ultima perioadă, mai ales că a reușit să slăbească considerabil într-un timp foarte scurt. Acum a venit moment să afle toți care a fost secretul vedetei!

Ce salată mănâncă Oana Român pentru a slăbi! Ingrediendul minune care a făcut-o să arate formidabil

Oana Roman este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc, fiind adesea criticată pentru faptul că are kilograme în plus. Sătulă de criticile celor din jur, fiica lui Petre Roman le-a dat tuturor peste nas slăbind considerabil într-un timp foarte scurt.

Dacă la început internauții au crezut că aceasta a apelat la ajutorul medicilor, aceasta a dezmințit zvonurile și le-a explicat fanilor săi de metoda prin care a slăbit a fost cea a unei diete, nicidecum prin operații. Acum, Oana a dezvăluit secretul, astfel că a prezentat pe InstaStory rețeta de salată care este cea mai bună atunci când vrei să slăbești.

Procesul greu de slăbire prin care a trecut Oana Roman a ajutat-o să ajungă acum la o siluetă de invidiat. Vedeta a renunțat la alimentele nesănătoase pentru a ajunge în cea mai bună formă a sa și pentru a scăpa de kilogramele în plus. Multe persoane au întrebat-o atunci care este secretul, iar fosta soție a lui Marius Elisei le-a făcut pe plac curioșilor și le-a explicat într-un InstaStory ce mănâncă pentru a se menține în formă.

”O să vă arăt ceva foarte interesant. Este vorba despre o salată pe care eu o consum frecvent. Este prima mea masă pe ziua de astăzi și ultima, am mai avut doar o gustare mai devreme. Este o salată pe care o mănânc cu pulpe de pui la grătar. Salata are frunze de slată verde și roșie, porumb, brânză telemea și un sos făcut din muștar Dijon și un pic de maioneză. Această salată este genială, credeți-mă!”, a povestit Oana Roman pe InstaStory.

Oana Roman va ajunge pe mâna medicilor

În ultima perioadă, Oana Roman a avut parte de schimbări majore în viața sa. După ce a divorțat de Marius Elisei, vedeta a decis să-i mai dea o șansă acestuia, iar acum cei doi își trăiesc iubirea departe de ochii curioșilor. De asemenea, fiica lui Petre Roman a reușit să slăbească zeci de kilograme, impresionându-i pe internauți cu noua sa siluetă.

Ei bine, schimbările nu se opresc aici pentru Oana Roman. Recent, bruneta le-a spus fanilor săi că în toamnă va ajunge pe mâna medicilor. Vedeta a fost întrebată de pe Instagram dacă mai are vreun complex în ceea ce privește aspectul fizic, dar Oana a spus că nu s-a confruntat niciodată cu probleme legate de fizicul ei. Cu toate astea, iubita lui Marius Elisei a declarat că în toamnă urmează să facă o operație de abdominoplastie. ”Eu complexată n-am fost niciodată, am o singură problemă pe care vreau să mi-o rezolv, iar pentru asta o să fac în toamnă o abdominoplastie. În rest eu complexe n-am avut”, a spus Oana Roman.

Operația de abdominoplastie are ca scop îndepărtarea excesului de piele, dar și de grăsime de la nivelul abdomenului inferior. Această operație este suportată de cei care nu pot îndepărta grăsimea din zona prin exerciții fizice sau diete.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: