Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a făcut dezvăluiri despre relația cu Marius Elisei. Vedeta și-a pus sufletul pe tavă

Oana Roman a făcut dezvăluiri despre relația cu Marius Elisei. Vedeta și-a pus sufletul pe tavă

Oana Roman a făcut dezvăluiri despre relația cu Marius Elisei. Vedeta și-a pus sufletul pe tavă

Oana Roman a făcut o declarație emoționantă despre relația cu Marius Elisei. Dacă până acum doar bărbatul a fost cel care i-a făcut declarații de iubire, se pare că vedeta și-a pus sufletul pe tavă în mediul online. 

Oana Roman a făcut dezvăluiri despre relația cu Marius Elisei. Vedeta și-a pus sufletul pe tavă

Oana Roman și Marius Elisei au avut parte de multe dispute anul acesta. Chiar dacă au decis să divorțeze, acum cei doi s-au împăcat și par să se iubească mai mult ca niciodată, drept dovadă stau declarațiile de iubire pe care și le fac unul celuilalt.

De curând, Oana Roman a scris un mesaj intens despre povestea de dragoste dintre ea și Marius Elisei. Vedeta și-a declarat dragostea și a explicat de ce tatăl fetiței ei este alesul. Fără rețineri, fiica lui Petre Roman a vorbit despre iubirea necondiționată pe care i-o partă partenerul.

Vedeta a postat o imagine în care Marius o mângâie pe obraz, pe contul ei de Instagram. Astfel, în descriere, aceasta a început să explice se semnificație are acest gest pentru ea. În continuare, a explicat cât de sigură este de dragostea pe care i-o poartă bărbatul.

”Gestul ăsta de tandrețe când iei obrazul în palma, mi se pare poate cel mai frumos din toate. Iar poza asta reflectă tandrețea din sufletul lui. Cu bune și rele, este singurul om din viața mea pe care știu că mă pot baza și singurul care mă iubește orice s-ar întâmpla! Adorm în fiecare seara lângă el cu sentimentul că sunt protejată și am ales corect cu sufletul. Știu că în brațele lui îmi e bine și pe umărul lui mă pot sprijini oricând. E singurul care știe cine și cum sunt cu adevărat, îmi știe durerile și slăbiciunile și încearcă să mi le aline. Face tot ce poate ca să fim fericiți. A fost greu mult timp. Dar am ajuns în punctul în care avem un echilibru aproape perfect împreună”, a scris Oana Roman în cadrul unei postări, ce include o imagine cu ea și Marius Elisei.

De ce s-au împăcat Marius Elisei și Oana Roman

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit oficial în urmă cu câteva luni, și deși vedeta declara că nu mai exista cale de întoarcere, cei doi nu au putut sta departe unul de celălalt. În urma cu ceva timp, Oana declara de ce s-a împăcat cu tatăl fiicei sale. De cealaltă parte, Marius Elisei mărturisea că încă mai are sentimente pentru fosta soție. „Foarte multă lume, inclusiv prieteni și familie, ne întreabă cum și de ce ne-am împăcat. De ce? Pentru că am luat această decizie doar noi împreună fără să simțim nevoia să o discutăm cu nimeni, nici măcar cu familia sau prietenii apropiați’.

”Toți au aflat și au văzut din postările noastre. Este poate un gest egoist din partea noastră, dar am dorit să facem acest pas doar noi cu noi. Am refuzat, ca și atunci când ne-am despărțit, orice invitație la vreo emisiune în care să vorbim despre asta și nu am făcut niciun fel de discuție publică pe această temă”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Vedeta a declarat că decizia lor a fost una asumată și că au făcut acest lucru pentru binele copilului lor, dar și pentru ei. „Am luat o decizie gândită și asumată și am făcut ce am simțit amândoi pentru binele și împlinirea noastră ca familie. Mulțumim celor care ne-au trimis mesaje și gânduri frumoase’, a mai adăugat Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: